[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

سدهای فارس ۲ سال تضمین آب دارند، روزنامه شیراز نوین

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس میزان آب موجود سد‌های استان را حدود ۳۸ درصد حجم کل آن‌ها عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، سیاوش بدری افزود: استان فارس دارای ۹ سد فعال است که حجم آب این سد‌ها هزار و ۱۱۰میلیون مترمکعب بوده که تقریباً ۳۸ درصد حجم کل سد‌هاست.
وی با بیان اینکه نگران تأمین آب آشامیدنی نیستیم چون تا ۲ سال ظرفیت ذخیره‌سازی آب آشامیدنی داریم، در عین حال بر ضرورت ترویج فرهنگ صرفه‌جویی آب در سطح استان تأکید کرد.
بدری افزود: حجم آب سد درودزن که آب آشامیدنی شیراز، مرودشت و خرامه را تأمین می‌کند، ۵۳۹میلیون مترمکعب است و حجم مفید آن که می‌توان از آن استفاده کرد، ۲۰۹میلیون مترمکعب است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس بیان کرد: حجم آب سد ملاصدرا هم ۱۱۳میلیون مترمکعب است که حجم مفید آن ۵۳میلیون مترمکعب است.
حجم امروز سد سلمان فارسی نیز ۴۴۴میلیون مترمکعب است که حجم قابل استفاده آن ۳۷۴ میلیون مترمکعب است.
وی گفت: در مدت مشابه سال قبل در چنین روزی حجم آب کل سد‌های استان فارس هزار و ۲۶۸میلیون مترمکعب بود و امسال این رقم به یک‌هزار و ۱۱۰میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش داشته 
است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی