هرآنچه باید درخصوص پیاز جوانهزده بدانید، روزنامه شیراز نوین
یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانهزده را تشریح کرد. دکتر الهه عسکری در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً بهعنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود. وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیازهایی را بهعنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند. عسکری اضافه کرد: برخی افراد قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند. عضو هیئت علمی دانشگاه علومپزشکی لرستان یادآور شد: بااینحال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش میدهد. این دکترای تخصصی بهداشت افزود: در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیهای و عملکردی آن است. وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی مییابد و پس از آن با گذشت زمان کاهش مییابد. عسکری تصریح کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی میشود که نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا میکنند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین