تنظیم قندخون و استخوانسازی با این گیاه، روزنامه شیراز نوین
میخک اغلب بهعنوان ادویهای شیرین و معطر شناخته میشود، اما باید بدانید این گیاه در طب سنتی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش صدآنلاین، میخک دارای خواص ضدمیکروبی است، به این معنی که میتواند در جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها یا باکتریها مؤثر باشد. مطالعات نشان میدهد که خواص ضدباکتریایی میخک منجر به از بین رفتن باکتریهای مضر میشود و به ارتقا سلامت دهان و دندان نیز کمک میکند.
میخک اغلب بهعنوان ادویهای شیرین و معطر شناخته میشود، اما باید بدانید این گیاه در طب سنتی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
مطالعات روی حیوانات نشان میدهد ترکیبات موجود در میخک فواید زیادی برای سلامتی دارد؛ ازجمله:
۱. استخوانسازی
میخک کالری کمی دارد اما منبع غنی منگنز است. منگنز یک ماده معدنی ضروری برای حفظ عملکرد مغز و ساختن استخوانهای قوی است.
۲. باکتریزدایی
میخک دارای خواص ضدمیکروبی است، به این معنی که میتواند در جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها یا باکتریها مؤثر باشد. مطالعات نشان میدهد که خواص ضدباکتریایی میخک منجر به از بین رفتن باکتریهای مضر میشود و به ارتقا سلامت دهان و دندان نیز کمک میکند.
۳. تنظیم قندخون
تحقیقات نشان میدهد ترکیبات موجود در میخک به کنترل قندخون کمک میکنند. میخک و نیگریسین، باعث افزایش جذب قند از خون به سلولها، افزایش ترشح انسولین و بهبود عملکرد سلولهای تولیدکننده انسولین میشوند.
۴. محافظت در برابر سرطان
برخی تحقیقات نشان میدهند که ترکیبات موجود در میخک به محافظت در برابر سرطان کمک میکند. عصاره میخک به توقف رشد تومورها کمک کرده و باعث مرگ سلولی در سلولهای سرطانی میشود. توجه داشته باشد اوژنول موجود در میخک در مقادیر زیاد سمی است و مصرف بیش از حد روغن میخک ممکن است باعث آسیب کبدی بهویژه در کودکان شود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین