طلوع امید از قلب چنار راهدار، روزنامه شیراز نوین
آیین کلنگزنی بوستان علوم به همت شهرداری منطقه 9 کلانشهر شیراز برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس کمیته محرومیتزدایی و سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز، مشاور ارشد شهردار شیراز، شهردار منطقه 9، یاوران شورا با همراهی اصحابرسانه در مجاورت رودخانه چنارراهدار برگزار شد.
شیراز بر بلندای توسعه پایدار
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: توسعه پایدار کلانشهر شیراز خدمتی بزرگ به اسلام، انقلاب و مردم است و تجلی مدیریت جهادی، پیشرفت عمرانی، پاسخگویی به مطالبات شهروندان در عملکرد شهرداری شیراز و بهویژه منطقه 9 مشهود است. دکتر سیدهمریم حسینی با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت بانو فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: در ایام شهادت بانوی دو عالم رخت عزا میپوشیم و در جبهه خدمت به مردم و سازندگی شیراز پرتلاش هستیم. وی خاطرنشان کرد: مسیری که بانو فاطمه زهرا(س)در آن گام نهادند توسط حضرت ولیعصر(عج) همچنان در جریان است و ما نیز بهعنوان پیروان ائمه اطهار و اهلبیت(ع) باید با سعی و تلاش در مسیر خدمت به جامعه اسلامی حرکت کرده و رهرو راستین آن حضرت در کلام و عمل باشیم. دکتر حسینی افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) عمر پرمایه و پربرکت خود را صرف استحکام پایه و اساس ستونهای اسلام و شیعه کردند و باید بهعنوان الگویی فاخر برای همگان قرار گیرند. ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه 9 با بیان اینکه مردم خوب ایرانزمین از تبار (آل علی) هستند، اظهار داشت: مدیران شهری با هدایت دکتر اسدی، شهردار کلانشهر شیراز رسالت خدمت جهادی به مردم را برگزیدهاند. این مقام مسئول خدمت به جامعه را از بزرگترین عبادات برشمرد و اظهار داشت: نیروهای خدوم شهرداری شیراز امانتدار خداوند و ائمه اطهار هستند و توسعه پایدار کلانشهر شیراز خدمتی بزرگ به اسلام، انقلاب و مردم است. سخنگوی شورای اسلامی برنامهریزی شهرداری شیراز در حوزه پیشبرد، پروژههای عمرانی را ارزشمند و شایسته تقدیر دانست و بیان داشت: تجلی مدیریت جهادی، پیشرفت عمرانی، پاسخگویی به مطالبات شهروندان به همراه رشد و توسعه پایدار در عملکرد شهرداری منطقه 9 به مدیریت مهندس رستمزاده مشهود است. دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنانش از عملکرد و خدمترسانی یاوران شورا به نیکی یاد کرد و خدمات آنها را زمینهساز رشد و بالندگی کلانشهر شیراز دانست. او در ادامه با تقدیر از زحمات یاوران و رابطین شورا در شهرداری منطقه 9 گفت: این اقشار فرهیخته تلاش دوچندانی در راستای حل مشکلات دارند و عملکرد آنها ستودنی است. رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به تعریف پروژهها بر اساس نیاز شهر و شهروندان گفت: رودخانه چنارراهدار با برخورداری از جاذبههای طبیعی میتواند یک محور گردشگری چشمنواز و زیبا برای کلانشهر شیراز قلمداد شود و احداث بوستان علوم در راستای این محور گام مهمی در راستای ارتقا کیفیت زندگی شهروندان خواهد بود. نماینده مردم شیراز در پارلمان شهری افزود: تعریف بوستانها را موضوعی مهم از نیازهای شهروندان برشمرد و با احداث بوستان علوم در راستای دانشافزایی، گسترش جاذبههای طبیعی، نشاط شهروندی و مواردی از این دست گام برمیداریم. دکتر حسینی از حرکت شیراز بهسمت و سوی شهر تمدنساز خبر داد و افزود: با بهرهبرداری از پروژههایی که در مجاورت رودخانه چنارراهدار در حال احداث است شاهد ارتقا کیفیت زندگی شهروندان در مقیاس گستردهای خواهیم بود و فضایی بهمراتب زیباتر از بلوار شهید چمران در این منطقه از کلانشهر شیراز به وجود میآید. وی در بخش پایانی سخنانش از شهروندان فهیم شیراز، سومین حرم اهلبیت(ع) دعوت کرد تا نظرات ارزشمند خود را با مدیریت شهری در میان گذاشته و در راستای تحکیم و تقویت ارتباطات گام بردارند.
تقویت نشاط شهروندی در قالب محرومیتزدایی
در ادامه این مراسم شهردار منطقه ۹ از هدفگذاری بهمنظور محرومیتزدایی و ارتقا کیفیت زندگی شهروندان خبر داد و نقش پروژههای عمرانی در بهبود چشمانداز شهری، سلامت و نشاط شهروندان را پراهمیت برشمرد.مهندس عبدالصالح رستمزاده با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری بانو فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: بهموازاتِ پیشبرد پروژههای عمرانی نگاه ویژهای به فعالیتهای فرهنگی داریم. وی در آغاز عملیات اجرایی بوستان علوم به مساحت ۱۱هزار مترمربع در مجاورت بلوار طلاییه بهعنوان بخشی از بوستان ۲۴۰هکتاری چنارراهدار گفت: عملیات اجرایی بوستان علوم با هدف ایجاد زیرساخت برای دانشافزایی، ارتقا سرانه فضای سبز و تقویت نشاط عمومی جامعه در دستور کار قرار گرفته است. این مقام مسئول ضمن برشمردن مشخصات شاخص و انحصاری این پارک در مجاورت محور چنارراهدار اظهار کرد: بوستان علوم از پارکهای موضوعی است که توسط پیمانکار انجام میگردد و دارای ۷۰۰ متر فضای موزه علوم بهصورت مسقف، ۴۰۰ متر فضا برای بازی کودکان مجهز به سرویس بهداشتی، فضای کافیشاپ و سایر امکانات به همراه پل منظر برای تماشای بهتر رودخانه چنارراهدار پیشبینی شده است. این مدیر ارشد شهرداری شیراز با اشاره به احداث بوستان مادر و کودک به مساحت 3هزار مترمربع با اعتبار 17میلیارد تومان در مجاورت این پارک افزود: در سمت دیگر این پروژه، عملیات اجرایی بوستان طلاییه با اعتبار 125میلیارد تومان از چند ماه گذشته آغاز شده و از پیشرفت عمرانی مطلوبی برخوردار است. شهردار منطقه 9 شیراز با اشاره به گام بزرگ شهرداری منطقه 9 شیراز در احداث پارکهای جدید اظهار کرد: عملیات اجرایی پارک خانواده سجادیه به مساحت ۱۲۶۰۰ مترمربع آن از چندین ماه گذشته آغاز شده و بهزودی عملیات اجرایی آن سرعت بیشتری بهخود خواهد گرفت. رستمزاده با اشاره به اینکه ویژگی برخی از پارکهای شهرداری منطقه 9 مبتنیبر نقش فرامنطقهای آنها است، گفت: عملیات احداث پارکها در سطح منطقه ۹ در چند ماه پایانی سال سرعت بیشتری خواهد گرفت که در همین راستا طی دو هفته آینده دو پارک جدید در شهرک زیتون در بلوار روزبهان کلنگزنی خواهد شد. به گفته این مقام مسئول، پارک فناوری هم در دو فاز به مساحت ۶ هکتار بهزودی کلنگزنی میشود تا مجموعاً سرانه فضای سبز عمومی منطقه ۹ از ۲۰ هکتار به ۴۸ هکتار افزایش یابد. شهردار منطقه 9 شیراز در بخش پایانی سخنانش از تلاشها، پیشگیریها و حمایتهای دکتر حسینی، رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز قدردانی کرد.
تأکید مدیریت شهری بر عدالتمحوری
مشاور شهردار شیراز در این مراسم بر دیدگاه عدالتمحور مدیریت شهری مبنی بر توزیع متوازن خدمات و امکانات خبر داد. دکتر غلامرضا شهریاری با بیان اینکه شهروندان باید قدردان زحمات یاوران شورا باشند، گفت: بارها در جلسات مختلف شاهد حضور و پیگیری شورای محلات برای توسعه مناطق شهری بودم و آنها بدون هیچ
چشمداشتی بهدنبال حل مشکلات شهری شهری هستند. او با اشاره به اینکه شورای محلات منطقه 9 از انسجام و هماهنگی مثالزدنی برخودار است، افزود: حضور این افراد توانمند در کنار شهرداری منطقه 9 نشان از تعریف پروژههای مردممحور و کارشناسی دارد. دکتر شهریاری یکی از ویژگیهای بارز شهردار منطقه 9 را بهرهگیری از نظرات شهروندان در تعریف و اجرای پروژههای سطح منطقه دانست و بیان داشت: پروژههای شهرداری با مشارکت و بهرهگیری از نظرات شهروندان وارد فاز اجرایی میشوند که این امر جای قدردانی دارد. مشاور شهردار شیراز با بیان این مطلب که شورای محلات با شناختی که از نیازهای منطقه دارند میتوانند در اجرای پروژهها شهرداری را همراهی کنند، تصریح کرد: در اجرای پروژههای شهری باید با استفاده از ظرفیت شورای محلات بهره برده و نظرات شهروندان را بهصورت دقیق و اصولی جویا شویم. دکتر شهریاری حجم پروژههای شهرداری منطقه 9 را بیش از یکهزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این امر نشان از تلاش جهادی مجموعه مدیریت شهری دارد.به باور مشاور شهردار شیراز ثبات تصمیمسازی در مدیریتهای شهری یکی از فاکتورهای توسعهای و به نتیجه رساندن اقدامات است. شهریاری از شهردار منطقه 9 خواست به تلاشهای خود در این منطقه محروم ادامه داده و بیان داشت: با به سرانجام رسیدن پروژههای در حال اجرا و کلنگزنی در این منطقه چهره این منطقه متحولشده و سرآمد در میان مناطق یازدهگانه خواهد شد. او با بیان اینکه در دو سال اخیر شهرداری شیراز بیش از
یکصد هزار میلیارد تومان پروژه در حال اجرا دارد، بیان داشت: این موضوع سحر و نه جادو نیست بلکه نشان از نحوه مدیریت دکتر اسدی در جایگاه ارشد شهرداری شیراز دارد. شهریاری یادآوری کرد حدود یکهزار میلیارد تومان پروژه محلهای در شهر شیراز با اثرگذاری فرامنطقهای تعریف و در حال اجرا است که میتوان به پروژه پارک آبی، اکواریوم و بزرگراهها اشاره کرد که این موارد ماحصل همدلی و هماهنگی بین شورا و شهرداری است.او با اشاره به نقش اثرگذار دکتر حسینی بهعنوان ناظر شورا در شهرداری منطقه 9 اظهار داشت: این همدلی و هماهنگی باعث تسریع پروژههای عمرانی در سطح این منطقه مهم از کلانشهر شیراز شده است. دکتر شهریاری سرمایه اصلی شهرداری شیراز را نیروی انسانی برشمرد و اظهار داشت: حاصل تلاشهای شهرداری شیراز تنها ساخت تقاطع و زیرگذر نیست. بلکه سرمایه اصلی مدیریت شهری نیروی انسانی است؛ چرا که اگر تلاش و توانمندی نیروهای خدوم شهرداری نبود پروژهای به نتیجه نمیرسید. او ادامه داد: نگاه مدیریت ارشد شهرداری شیراز توجه و احترام به سرمایه انسانی شهرداری است. دکتر شهریاری در ادامه اظهار داشت: شهرداران مناطق با نگاه کلان و توسعهای باید محرومیتزدایی و ارتقا کیفیت زندگی شهروندان را بهصورت دقیق در دستور کار قرار دهند. او در پایان روند پیشرفت پروژههای شهرداری منطقه 9 را مطلوب توصیف کرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین