[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

صربستان میزبان سومین جشنواره فیلم مستند ایران شد، روزنامه شیراز نوین

سومین جشنواره فیلم مستند ایران (۱۶ آذرماه) به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در صربستان برگزار می‌شود.
به گزارش ایرنا از روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این جشنواره، هشت فیلم مستند بلند و کوتاه ایرانی با زیرنویس صربی به مدت ۴ روز متوالی نمایش داده می‌شود.
مستند ایساتیس به کارگردانی علیرضا دهقان، مستند به همین سادگی به کارگردانی مجتبی حیدری، مهدی رشوند و زهرا استادزاده، مستند کل فاطمه به کارگردانی مهدی زمانپورکیاسری و بانوی مهر به کارگردانی مهدی رشوند، مستند اسپانک کارگردان محمدرضا خوش‌فرمان و آتون به کارگردانی مجتبی حیدری، مهدی رشوند و زهرا استادزاده، مستند واهگ به کارگردانی حدیث جان‌بزرگی و مستند دهستان به کارگردانی مجتبی حیدری و مهدی رشوند در این رویداد به نمایش در خواهد آمد.
علیرضا دهقان کارگردان فیلم ایساتیس در این جشنواره حضور خواهد داشت و با مخاطبان در باره فیلم ایساتیس و سینمای مستند در ایران گفت‌وگو می‌کند.
سومین جشنواره فیلم مستند ایران (۱۶ آذرماه) به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در صربستان و با مشارکت اداره‌کل همکاری‌های رسانه‌ای و فضای مجازی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و انیمیشن، آژانس مستند سو و مرکز فرهنگی بلگراد برگزار خواهد شد.


 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی