[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۷
  • دوره جدید

پایان کشت چغندرقند پاییزه در فسا، روزنامه شیراز نوین

پایان کشت چغندرقند پاییزه
در فسا

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی فسا از پایان کشت 170 هکتار چغندرقند پاییزه در زمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا، سعید شیروانی‌دوست گفت: کاشت این محصول از نیمه دوم مهرماه آغاز شد و در اواخر آبان‌ماه به پایان رسید. 
این مقام مسئول با اشاره به ساقه رفتن ارقام کشت شده در سال‌های گذشته افزود: این مدیریت اقدام به کشت ارقام مقاوم به بولتینگ (ساقه روی) نظیر موناتونو و وانجلیس نموده 
است.
وی افزود: از دیگر ارقام کشت شده کادیلاک، لوانته، ویکو و گرانته با میزان مصرف 2.3 تا 2.7یونیت در هکتار است.
شیروانی‌دوست ابراز کرد: چغندر قند پاییزه برداشت شده از مزارع شهرستان فسا به کارخانه قند مینو همین شهرستان تحویل داده می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا اظهار کرد: استفاده از نزولات جوی، کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب و کاهش هزینه‌های تولید در واحد سطح از دلایل اصلی تغییرالگوی کشت چغندر قند از بهاره به پاییزه است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی