[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

این خوراکی قاتل کلسترول خون شماست، روزنامه شیراز نوین

به گزارش صدآنلاین، امروزه شکلات به‌عنوان یک محصول غذایی محبوب به حساب می‌آید که میلیون‌ها نفر ازخوردن آن لذت می‌برند و روزبه‌روز به لطف طعم منحصربه‌فردش طرف‌داران بیشتری پیدا می‌کند.
شکلات حاوی مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها است که پتانسیل آنتی‌اکسیدان آن مزایای سلامتی فراوانی برای مصرف‌کننده دارد: خوردن شکلات باعث کاهش سطح کلسترول، پیشگیری از کاهش شناختی، کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی و کاهش سکته مغزی در افراد می‌شود.
۱) کلسترول
طبق مطالعات جدید، مصرف شکلات سبب کاهش سطح کلسترول می‌شود. مصرف منظم کیک شکلاتی کم‌چرب می‌تواند باعث کاهش میزان کلسترول و بهبود فشارخون در جهت سلامت قلب و عروق شود.
۲) عملکرد شناختی
مصرف دو فنجان شکلات داغ در روز می‌تواند به حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه در افراد مسن کمک کند. محققان دریافتند که شکلات داغ باعث بهبود جریان خون به قسمت‌های مختلف مغز می‌شود. نتایج یک آزمایش آزمایشگاهی که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد نشان داد که عصاره کاکائو، به نام لادو، ممکن است موجب کاهش آسیب به مسیرهای عصبی در بیماران آلزایمر شود.
۳) بیماری قلبی
تحقیقات منتشر شده در BMJ نشان می‌دهند که مصرف شکلات می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به میزان یک‌سوم کاهش دهد. محققان دریافتند که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش خطر اختلالات قلب و عروق مرتبط است.
۴) سکته مغزی
دانشمندان کانادایی در مطالعه‌ی دریافتند افرادی که شکلات بیشتری مصرف می‌کنند ۲۲ درصد کمتر دچار سکته مغزی می‌شوند. اما باید در نظر داشت که شکلات حاوی مقدار زیادی کالری است که باید در مصرف آن احتیاط شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی