[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

طرز تهیه حلوای لبو، روزنامه شیراز نوین

حلوای لبو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که به دلیل ظاهر جذابی که دارد، طرف‌دارهای زیادی به خود جذب کرده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای لبو در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
آرد: ۱ لیوان سرخالی
شکر: ۱ لیوان سرپر
آب لبو: یک‌دوم لیوان
گلاب: یک‌دوم لیوان
روغن مایع: یک‌دوم لیوان
کره: ۲۵ گرم
پودر هل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
لبو: ۲ عدد بزرگ

 طرز تهیه
 مرحله اول: 
برای تهیه حلوا لبو خوشمزه در ابتدای کار به سراغ آماده سازی پوره لبو می‌رویم. برای این منظور لبوها را می‌شوییم، سپس ابتدا و انتهای آن‌ها را جدا می‌کنیم. در ادامه لبوها را درون یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم.

 مرحله دوم: 
حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت متوسط می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم لبوها درون آب جوش بمانند تا کاملاً پخته شوند. زمانی که لبوها کاملاً نرم و پخته شدند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و آب لبو را از صافی رد می‌کنیم.

 مرحله سوم:
در ادامه اجازه می‌دهیم لبوها کاملاً خنک شوند؛ سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. حالا تکه‌های لبو را درون غذاساز یا میکسر ریخته و به‌خوبی میکس می‌کنیم تا لبو کاملاً له و پوره شود.

 مرحله چهارم:
حالا به سراغ آماده کردن شربت حلوا می‌رویم. برای این منظور آب لبو را به همراه شکر، پودر هل و گلاب درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم؛ سپس هم می‌زنیم تا شکر به خوبی حل شود.

 مرحله پنجم:
پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم؛ سپس آرد را ۳ مرتبه الک کرده و درون تابه می‌ریزیم.
 مرحله ششم:
حالا آرد را به مدت ۳۰ دقیقه تفت می‌دهیم تا بدون تغییر رنگ، بوی خامی آن از بین برود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و روغن مایع را به آن می‌افزاییم و اجازه می‌دهیم روغن به خوبی گرم شود.

 مرحله هفتم:
در این مرحله آرد را مجدداً الک کرده و به تابه حاوی روغن مایع می‌افزاییم؛ سپس به خوبی مخلوط می‌کنیم تا روغن به خورد آرد برود. پس از گذشت ۲ دقیقه تفت دادن، کره را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

 مرحله هشتم:
اگر حلوا کمی سفت بود، مقداری روغن به آن می‌افزاییم. حالا پوره لبو را به تابه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا به خوبی مخلوط و یکدست شوند؛ سپس شربت نسبتاً داغ را طی ۳ مرحله و کم‌کم به تابه می‌افزاییم.

 مرحله نهم:
حالا حلوا را با سرعت عمل بالا هم می‌زنیم تا شربت کاملاً جذب حلوا شود. توجه داشته باشید هنگام افزودن شربت به تابه حرارت ملایم باشد تا مانع از تبخیر شدن شربت شود و در پایان حلوای نرم و لطیف‌تری داشته باشید.

 مرحله دهم:
حالا به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا حلوا جمع و منسجم شود؛ سپس حلوا را به روش گهواره‌ای درون تابه جمع می‌کنیم. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می‌دهیم حلوا کمی از حرارت بیفتد ولی کاملاً خنک نشود.

 مرحله یازدهم:
حالا دوسوم حلوا را درون ظرف موردنظرمان ریخته و پخش می‌کنیم تا سطح آن صاف و یکدست شود. درادامه باقی مانده حلوا را درون قیف ماسوره‌ای با سر ماسوره دلخواه می‌ریزیم و روی حلوا به‌صورت دلخواه پایپ می‌کنیم. نوش جان.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی