پیتزا یکی از غذاهای سنتی ایتالیایی است که از یک لایه خمیر یا نان و رویه پیتزا تشکیل شده است. پیتزای سنتی ایتالیایی تنها با سس گوجه و پنیر پیتزا تهیه میشده است که به مرور مواد مختلفی روی آن قرار داده و آن را تغییر دادند. در این دستور طرز تهیه پیتزا ایتالیایی با مرغ و بیکن بیان شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا ایتالیایی، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
آرد همهمنظوره: ۵۰۰ گرم
آب گرم: ۱ پیمانه
مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
مواد رویه پیتزا
فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
سیر لهشده: ۲ حبه
نمک، فلفل و پودر پاپریکا: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
زیتون بیهسته خردشده: به مقدار لازم
پیاز حلقهای خردشده: به مقدار لازم
پنیر موزارلا: به مقدار لازم
سس پیتزا: به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پیتزا
سیر: ۲ حبه
گوجهفرنگی: ۴ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خوشمزه ایتالیایی در ابتدای کار، به تهیه خمیر میپردازیم. برای این کار، نصف مقدار آب ولرم را با مایه خمیر و شکر مخلوط کرده و روی ظرف را میپوشانیم تا به عمل آید. حالا وسط آرد را گود کرده و خمیرمایه را وسط آن میریزیم.
مرحله دوم
نمک را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مابقی آب را کمکم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یک خمیر لطیف و کمی چسبنده به دست آید. حتی ممکن است مجدد نیاز به آب داشته باشد که میزان آب بستگی به آرد دارد.
مرحله سوم
حالا روغن زیتون را اضافه کرده و برای یک ربع ساعت ورز میدهیم تا کاملاً نرم و لطیف و یکدست شود. روی خمیر را پوشانده و پنج ساعت استراحت میدهیم. مرغها را بهصورت مکعبی در سایز کوچک خرد کرده و در تابه با سیر و ادویهها و روغن زیتون تفت
میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سس پیتزا را هم تهیه میکنیم. برای این کار، سیر را رنده کرده و با کمی روغن زیتون درون تابه تفت میدهیم. گوجهها را شسته و پوره میکنیم. به مخلوط سیر، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی آن خارج شود.
مرحله پنجم
پوره گوجه را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. درب تابه را نصفه میبندیم تا آب گوجه جمع شود. سس پیتزا آماده است. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را به دو قسمت تقسیم میکنیم. سپس آن را داخل ظرف مخصوص پیتزا یا سینی فر پهن مینماییم.
مرحله ششم
سس را روی خمیر میمالیم. پنیر موزارلا، مرغ، زیتون سیاه خردشده و پیاز حلقهای را روی خمیر میریزیم. سپس فر را تا دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. پیتزا را درون فر گذاشته و دما را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد کاهش میدهیم.
مرحله هفتم
در مرحله پایانی تقریباً ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان میدهیم تا پیتزا کامل بپزد. در دو سه دقیقه آخر میتوان بیکن هم روی پیتزا گذاشت. وقتی که نان رنگ گرفت و لایه رویی پیتزا طلایی شد، پیتزا را از فر خارج کرده و سرو میکنیم.