[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۰
  • دوره جدید

طرز تهیه کیک تر یلدایی، روزنامه شیراز نوین

کیک تر یلدایی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که برای پذیرایی در شب یلدا درست می‌شود، برای مشاهده آموزش شیرینی‌پزی کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه کیک تر یلدایی در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شیر: یک‌دوم لیوان
وانیل: یک‌چهارم قاشق مربا خوری
روغن مایع: یک‌سوم لیوان
بکینگ‌پودر:    ۱ قاشق چای‌خوری
شکر: یک‌دوم لیوان
خامه قنادی: به‌میزان کافی
آرد: ۱ونیم لیوان
شکلات چیپسی: به‌مقدار کافی
رنگ خوراکی قرمز و سبز: به‌مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه کیک تر یلدایی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم، سپس تخم‌مرغ را درون آن می‌ریزیم و با دور تند همزن برقی هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه وانیل و شکر را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

 مرحله دوم
حالا مجدداً با دور تند همزن برقی مخلوط می‌کنیم تا بافت مواد کرم‌رنگ و پف‌دار شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم، سپس مجدداً به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم. در ادامه آرد و بکینگ‌پودر را مخلوط می‌کنیم.

 مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را ۲ مرتبه الک می‌کنیم. در ادامه مجدداً مخلوط آرد را درون الک می‌ریزیم و این بار طی ۲ مرحله روی مخلوط تخم‌مرغ الک می‌کنیم، سپس با لیسک به‌صورت دورانی درحد ترکیب شدن مخلوط می‌کنیم.

 مرحله چهارم
حالا دو تابه مناسب انتخاب می‌کنیم، سپس درون آن‌ها را کاغذ روغنی قرار می‌دهیم. در ادامه مایه کیک را به ۲ قسمت تقسیم می‌کنیم، سپس رنگ خوراکی قرمز را به نیمی از مایه کیک و رنگ سبز را به نیمی دیگر مایه کیک اضافه می‌کنیم.
 مرحله پنجم
در این مرحله مایه کیک را مخلوط می‌کنیم تا رنگ درون آن پخش شود و مایه کیک رنگی شود. در ادامه مایه کیک را هم زمان درون دو تابه می‌ریزیم. سپس درب تابه‌ها را می‌بندیم. در ادامه شعله‌پخش‌کُن روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

 مرحله ششم
حالا تابه‌ها را روی شعله‌پخش‌کُن قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک‌ها به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون تابه بپزد. پس از گذشت این زمان کیک‌ها را با خلال‌دندان تست می‌کنیم، درصورتی‌که پخته بودند آن‌ها را از روی حرارت برمی‌داریم.

 مرحله هفتم
در این مرحله کیک‌ها را به فرم دلخواه و اندازه‌های یکسان برش می‌زنیم و از شکلات چیپسی تا کیک داغ است روی قسمت قرمز رنگ کیک می‌چینیم. در ادامه کیک‌ها را از تابه خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به‌طور کامل خنک شوند.

 مرحله هشتم
در همین حین خامه قنادی را درون کاسه مناسب قرار می‌دهیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد. در ادامه خامه فرم گرفته را درون قیف ماسوره‌ای یا قیف یک‌بارمصرف می‌ریزیم.

 مرحله نهم
در نهایت روی برش کیک سبز مقداری خامه قنادی پایپ می‌کنیم، سپس آن را صاف می‌کنیم و در آخر کیک قرمز را روی آن قرار می‌دهیم و کمی فشار می‌دهیم. این کیک دو رنگ را می‌توانید در شب یلدا درست کنید و میل کنید. نوش‌جان

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی