پیشگیری اصل مبارزه با اعتیاد است ، روزنامه شیراز نوین
نشست کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای این کمیته برگزار شد. سرپرست دانشگاه در این نشست با اشاره به معضل اعتیاد در جامعه، از تلاش کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس قدردانی کرد و بر همافزایی بیش از پیش اعضا در امر پیشگیری، درمان و حمایتهای مختلف قانونی برای ارتقای سطح رسیدگی به مبتلایان به اعتیاد به ویژه معتادان متجاهر تأکید کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» ابراز امیدواری کرد تا نتایج این جلسات و گفتوگوها، تصمیمگیریهای مشترک، ارائه راهکارهای اثربخش در ساماندهی معتادان متجاهر را به همراه داشته باشد.
دکتر «علیرضا صحراگرد» سرپرست دفتر اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن بیان گزارشی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص پیگیری و اجرای مصوبات کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، در خصوص محورهای برگزاری این نشست شامل ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن خواب دچار اعتیاد و دارای زخم باز در شیراز و شهرستانها و نحوه رسیدگی به مسائل درمانی آنها، صدور مجوز مراکز ماده ۱۶ مورد نیاز استان، توضیحاتی ارائه کرد.
«ترکمانمنش» دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس نیز در این نشست گزارشی پیرامون وضعیت موجود و چالشهای مختلف در این حوزه که در سطح استان با آن مواجه هستیم، مطالبی عنوان کرد.
انجام صدوسیامین جراحی کاشت حلزون شنوایی در بابل
صدوسیامین جراحی کاشت حلزون شنوایی در بابل با حضور دکتر «سید بصیر هاشمی» فوقتخصص جراحی گوش حلق و بینی، دبیر بورد تخصصی گوش و حلق و بینی کشور و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با همکاری تیم جراحی و توانبخشی کاشت حلزون شنوایی بابل انجام شد. با دعوت دانشگاه علوم پزشکی بابل از دکتر «سید بصیر هاشمی» برای انجام عمل جراحی مشترک کاشت حلزون شنوایی در بیمارستان آیتالله روحانی(ره) بابل با همکاری تیم جراحی و توانبخشی کاشت حلزون شنوایی این دانشگاه، دو عمل پیچیده کاشت حلزون شنوایی برای کودک دوساله بابلی و کودک پنجساله گنبدی با موفقیت انجام شد.
اضافهشدن دو دستگاه فتال مانیتورینگ به بیمارستان شوشتری
رئیس بیمارستان با اعلام این خبر گفت: این دستگاهها با هدف اطمینان از سلامت جنین و مادر هنگام بارداری و زایمان تهیه شده است. فتال مانیتورینگ یک دستگاه کلیدی در ارائه مراقبتهای پزشکی ایمن برای مادر و جنین در فرایند زایمان است.
دکتر «نغمه جمشیدپور» اضافه کرد: این دستگاه با هزینهای بالغ بر ۲میلیارد ریال، برای خدمترسانی به بیماران تهیه شده است. او ادامه داد: این دستگاه کاربردهای گستردهای شامل تشخیص زودهنگام مشکلات جنین، ارزیابی پیشرفت زایمان، مراقبتهای ویژه در بارداریهای پرخطر در زمینه مراقبتهای بارداری و زایمان را دارد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین