[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۴
  • دوره جدید

پیشگام در برپایی آیین‌های ملی، روزنامه شیراز نوین

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، آیین جشن باستانی یلدا در شیراز به همت مؤسسات فرهنگی زمزمه اهل دل و گُل‌واژه شعر شیراز و با اجرای غلامعلی صابری در تالار بزرگ حافظ اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار شد.
حمیدرضا قانعی در آیین جشن بزرگ یلدای امسال که با حضور هزاران نفر از مردم شیراز و انجمن‌های ادبی و فرهنگی شهر راز در تالار بزرگ حافظ برگزار شد، یلدا را بهانه‌ای برای مهرورزی و صله رحم و دیدوبازدید افراد از هم دانسته و اظهار داشت: این استقبال فزاینده عمومی مردم از جشن یلدای امسال حکایت از این دارد که شهر شیراز و مردم این شهر در برگزاری آیین‌ها و بزرگداشت‌ها نقش مهم و محوری ایفا کرده و در برپایی جشن‌های ایرانی و اسلامی شیراز همواره پیشگام برگزاری چنین سنت‌ها و آیین‌هایی است.
وی گفت: مشخص است که برنامه‌ریزان دو مؤسسه فرهنگی برپاکننده جشن یلدا و مراسمی از این‌جور برنامه‌ها دست جای خوبی گذاشته و اقدام و حرکتشان در پاسداشت آیین‌های مورد نظر مردم و نکوداشت بزرگ‌ترهای جمع و اهالی فرهنگ کاری نیک و پسندیده است.
قانعی افزود: امیدوارم از این قبیل برنامه‌های دل‌شادکُن و مقبول مردم بیشتر اتفاق افتد و بنده به سهم خود از عزیزان و برنامه‌ریزان چنین رویداد‌های مهم و ارزنده متشکرم.
در این مراسم مجید اسکندری استاد دانشگاه و حافظ‌پژوه به‌همراه بانو سمیرا صادقی شاهنامه‌پژوه و فعال فرهنگی درباره فلسفه جشن یلدا و آداب پیرامونی این جشن بزرگ ایرانی به سخن پرداخته و پس از اجرای گروه موسیقی و برنامه طنز با هنرنمایی طنزپرداز مطرح کشور فرشاد صفری جمعی از فعالان فرهنگی و کارآفرینان موفق مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.
نکته حائز توجه در این رویداد فرهنگی حضور متراکم جمعیت استقبال‌کننده از این آیین و اجراهای زیبای کودکان و نونهالان آموزش‌دیده از سوی مربیان پرتلاش مؤسسه گُل‌واژه شعر شیراز و زمزمه اهل دل بود. تجلیل از بانو فاطمه رنجبر عکاس و فیلم‌بردار مجالس فرهنگی و مربی نوآموزان مؤسسات یادشده و جمعی دیگر از بانوان و مربیان فعال در زمینه‌های فرهنگی و ادبی پایان بخش این برنامه شاد، باشکوه و به یاد ماندنی بود.
روح‌اله منوچهری رئیس مرکز اسناد وکتابخانه ملی فارس، مهدی فقیه بازیگر سینما، تئاتر و تلوزیون و سکینه کیانی همسر محمد بهمن‌بیگی ازجمله مهمانان ویژه جشن بزرگ یلدا در شیراز بودند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی