مکملهای زنجبیلدار میتوانند مفید باشند ولی گروههای خاصی از افراد وجود دارند که احتمالاً باید از مصرف آن اجتناب کنند.
به گزارش بهداشت نیوز؛ زنجبیل یک گیاه باورنکردنی است. فواید بسیار زیادی برای بدن انسان دارد. به همین دلیل، بومیها و محلیها در بسیاری از کشورها و فرهنگها قرن هاست که از آن برای درمان بیماریهای مختلف استفاده میکنند. امروزه مکملهای زنجبیل بهصورت مصنوعی تولید میشود ولی به گیاه طبیعی بسیار نزدیک است. مکملهای زنجبیل میتوانند مفید باشند، ولی گروههای خاصی از افراد وجود دارند که احتمالاً باید از مصرف آنها اجتناب کنند.
افراد مبتلا به بیماریهای قلبی
زنجبیل میتواند با داروهای خاصی که برای درمان بیماریهای قلبی استفاده میشوند، مانند رقیقکنندههای خون، تداخل داشته باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد.
افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا
زنجبیل تولید صفرا را تحریک میکند که میتواند به بهبود هضم کمک کند. بااینحال، برای افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا، این میتواند مشکلساز باشد. صفرا در کبد تولید و در کیسه صفرا ذخیره میشود. هنگامی که کیسه صفرا ملتهب یا سنگ کیسه صفرا دارد، تولید صفرا مختل میشود و منجر به درد و ناراحتی میشود. زنجبیل میتواند با افزایش تولید صفرا، این وضعیت را تشدید کند، که میتواند باعث درد و ناراحتی بیشتر شود.
افراد مبتلا به دیابت
زنجبیل سطح قندخون را کاهش میدهد، که میتواند برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد. بااینحال، زنجبیل میتواند برای افرادی که داروهایی برای کاهش سطح قندخون مصرف میکنند خطرناک باشد. زنجبیل میتواند با این داروها تداخل داشته باشد و باعث کاهش بیش از حد قندخون شود که منجر به هیپوگلیسمی شود.
زنان باردار
برخی شواهد نشان میدهد که چای زنجبیل نباید نزدیک به زایمان مصرف شود، زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. زنان باردار با سابقه سقطجنین، خونریزی واژینال یا مشکلات لختهشدن خون نیز باید استفاده از محصولات زنجبیل را متوقف کنند.