کدام خوردنیها بهجز مرکبات ویتامین ث زیادی دارند؟، روزنامه شیراز نوین
کدام خوردنیها بهجز مرکبات ویتامین ث زیادی دارند؟
با ورود به فصل سرما بسیاری از ما به بیماریهایی همچون سرماخوردگی و آنفلوانزا مبتلا میشویم. هرچند استراحت تنها درمان واقعیِ این بیماریهاست اما با برخی اقدامات نیز میتوان علائم یا حتی دفعات ابتلا به این عفونتهای ویروسی را کاهش داد.
به گزارش ایسنا، بیتردید تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مقابله با عفونتهاست. حتماً زیاد به گوشتان خورده است که اگر سیستم ایمنی شما سالم و قوی باشد، احتمال بیمار شدنتان کاهش مییابد و حتی اگر دچار بیماری شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه میکند و سریعتر بهبود مییابید.
همانطور که میدانید یکی از راههای مؤثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف مقدار کافی ویتامین ث در برنامه غذایی روزانه است و این ویتامین میتواند به کاهش مدتزمان سرماخوردگی کمک کند.
برخلاف باور عمومی، مرکبات تنها منبع تأمین ویتامین ث نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیز بهشمار نمیروند. بسیاری از خوراکیهای دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و میتوانند به سلامت بدن کمک کنند.
به گزارش یورونیوز، پرتقال با ۵۳.۲ میلیگرم و گریپفروت با ۳۱.۲ میلیگرم ویتامین ث در هر ۱۰۰ گرم، از منابع شناختهشده این ویتامین بهشمار میروند. اما جالب است بدانید تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفلدلمهای میتوانید نیاز روزانه ۴۰ میلیگرمی ویتامین ث بدن خود را تأمین کنید.
علاوه بر فلفلدلمهایزرد، خوراکیهایی مانند توتفرنگی، انگور فرنگی سیاه، بروکلی، کلم بروکسل و سیبزمینی نیز از منابع خوب ویتامین ث محسوب میشوند.
ویتامین ث همراه با ویتامین د، روی (زینک) و پتاسیم، نقش قابلتوجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. بااینحال ازآنجاکه بدن قادر به ذخیره ویتامین ث نیست، لازم است روزانه آن را مصرف کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین