[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۸
  • دوره جدید

فجر صدر را رها نمی‌کند، روزنامه شیراز نوین

 محمدرضا جوکار- گروه ورزش
تیمی که در شش بازی اخیر خود هرگز تن به شکست نداده بود، دیروز در شیراز برابر صدرنشین رقابت‌ها مغلوب شد و پیروز قربانی توانست هم‌بازی سابق خود را شکست دهد.
از هفته پانزدهم لیگ آزادگان یک دیدار مهم در حافظیه برگزار شد و تیم صدرنشین فجر شهید سپاسی میزبان تیم رده شانزدهمی نفت مسجدسلیمان بود. 
دو تیمی که همواره دیدار‌های آن‌ها حساس و جذاب دنبال شده است‌. هرچند که نفتی‌ها امسال وضعیت جالبی در جدول رده‌بندی ندارند اما در شش بازی اخیر خود مقابل رقبا تن به شکست نداده بودند. 
از نکات جالب این مسابقه، رویارویی دو ستاره سابق استقلال بود. پیروز قربانی روی نیمکت فجر شهید سپاسی و آرش برهانی روی نیمکت نفتی‌ها.
ترکیب فجر شهید سپاسی: علی غلام‌زاده، سینا شاه‌عباسی، سعید زارع، علی نبی‌زاده، میثم مرادی، حسین شهابی، محمد آژیر، فرشاد فیروز، حسین مالکی، امیر طاهر، علی رستمی.
ترکیب نفت: ابوالفضل بویری، رضا احمدیان‌زاده، محمد شاه‌محمدی، میثم جودکی، اکبر آفاقی، رضا جباری، علی کیانی‌فر، سیدسجاد موسوی، محمد احمدی، میلاد احمدی، عبدالعظیم گوک.
رضا مرادی از استان مرکزی داور وسط این مسابقه بود و محسن منصوری از سمنان و محمد حمزئی از تهران کمک‌های او بودند. امیرسجاد فتوحی از اصفهان داور چهارم مسابقه بود و موسی‌الرضا ارغوانی از استان خراسان رضوی، وظیفه نظارت بر امر داوری را عهده دار بود. فجری‌ها خیلی زود به گل رسیدند. در دقیقه ۱۳ ارسال ضربه ایستگاهی توسط میثم مرادی از سمت چپ روی تیر دوم دروازه با ضربه سر شیریجه‌ای عباس فیروز همراه شد تا میزبان در مسیر پیروزی قرار بگیرد.  نفتی‌ها قبل از این گل هم چندین مرتبه روی بازیکنان فجر مرتکب خطا شده بودند که یکی از همین خطاها در پشت‌محوطه جریمه منجر به گل اول فجر شد.
پس از این گل، باز هم این طلایی‌پوشان شیرازی بودند که در بیشتر دقایق بازی توپ و میدان را در اختیار داشتند. بازی درگیرانه دو تیم با خطاهای زیاد و ضربات ایستگاهی متعدد در میانه میدان و اطراف محوطه جریمه همراه می‌شد و تنها موقعیت‌های جدی دو تیم هم به همین موارد محدود می‌شد.
تیم فجر در اواخر نیمه‌ اول باز هم روی همین حربه و ضربات ایستگاهی به گل رسید. این‌بار ارسال امیر طاهر از سمت راست روی تیر دوم با ضربه‌سر زیبای علی رستمی همراه شد تا فجر با دو گل برتری و خیالی آسوده راهی نیمه دوم شود. بازی در نیمه دوم متعادل و درگیرانه در میانه میدان دنبال شد.
حرکات خطرناک عباس فیروز بازیکن بومی تیم فجر از سمت راست چندین‌بار روی دروازه نفت خطرساز ظاهر شد و شوت خطرناک همین بازیکن در دقیقه ۶۸ را ابوالفضل بویری، گلر تیم‌ نفت مسجد سلیمان دفع کرد.
حسین شهابی هم در دقیقه ۷۸ می‌توانست روی دروازه تیم‌نفت خطرساز ظاهر شود که شوت این بازیکن از پشت شش‌قدم با برخورد به مدافع تیم نفت دفع شود. تیم نفت مسجد سلیمان هم چندین‌بار تا پشت‌دروازه تیم فجر خطرساز شد که ضربه‌های بی‌دقت مهاجمان این تیم راهی به چهارچوب دروازه فجر نداشت. در پایان نود دقیقه این تیم فجر شهید سپاسی که توانست با اندوخته دو گله نیمه اول خود موفق به کسب سه امتیاز حساس این دیدار خانگی شود و با ۳۳ امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کند.
***
همچنین در دیگر دیدار مهم دیروز، تیم شهرراز که برای نبردی سخت به آبادان رفته بود، مقابل میزبان خود تن به شکست داد. صنعت نفت آبادان در نیمه نخست و در دقیقه 13 توسط مرتضی خراسانی به گل رسید و با همین یک گل برتری به رختکن رفت. در دقیقه 8 نیمه دوم، محسن سیفی مهاجم فصل گذشته فجرسپاسی موفق شد دومین گل را هم به سود نفتی‌ها به ثمر برساند.  شهرراز در دقایق باقی‌مانده تلاش زیادی برای جبران نتیجه داشت و بالاخره در دقیقه 82 با ضربه سجاد صالحی به گل رسید اما این گل برای رهایی از شکست کافی نبود و هفتمین شکست یاران ستار زارع رقم خورد.
شهر راز با این نتیجه 13 امتیازی و روی پله پانزدهم جدول رده‌بندی باقی ماند.  

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی