تارت گیلاس یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت گیلاس در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
پنیر ماسکارپونه: ۱ عدد
بیسکویت پتیبور: ۳ بسته
کره: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۵ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری
گیلاس یا مربای گیلاس: به اندازه لازم
ژله توتفرنگی یا آلبالو: ۱ بسته
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه تارت گیلاس ابتدا بیسکویتها را خرد و کاملاً پودر میکنیم. سپس کره را روی بخار کتری ذوب و با بیسکویتها مخلوط میکنیم. بعد با دست کمی ورز میدهیم تا کره کاملاً با بیسکویتها مخلوط شود.
مرحله دوم
ته قالب تارت را چرب میکنیم؛ سپس بیسکویتهای پودرشده داخل قالب تارت را پرس میکنیم. باید با بیسکویت کنارههای قالب تارت هم پوشش بدهیم. برای این منظور باید بیسکویتها را با ته لیوان یا گوشتکوب کاملاً پرس کرد.
مرحله سوم
سپس قالب تارت را داخل یخچال میگذاریم تا سفت شود. در این فاصله مواد داخل تارت را درست میکنیم. برای این کار، اول ژلاتین را با ۳ قاشق غذاخوری آب سرد در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا اسفنجی شود.
مرحله چهارم
بعد روی بخار کتری میگذاریم تا ذوب شود. سپس کنار میگذاریم تا سرد گردد. پنیر را درون یک کاسه، میزنیم تا کاملاً باز شود. سپس خامه را به آن اضافه میکنیم و با ۵ قاشق غذاخوری پودر قند میزنیم تا فرم بگیرد.
مرحله پنجم
بعد وانیل و ژلاتین بنماری و خنک شده را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. سپس نصف مواد را داخل تارت میریزیم. در ادامه برشهای گیلاس یا مربای گیلاس را روی مواد میریزیم.
مرحله ششم
سپس مابقی مواد پنیری را روی آن میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا ببندد. میتوانیم از ژله آلبالو یا توتفرنگی برای روی تارت استفاده کنیم. ژله را طبق دستور روی جعبه درست میکنیم. سپس روی بخار کتری قرار میدهیم تا ژله شفاف شود.
مرحله هفتم
ژله را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم تا ولرم شود. سپس روی مواد پنیری بستهشده میریزیم. میتوان به جای ژله، از میوه ساده گیلاس استفاده کرد و روی تارت چید. میتوانید از ژله بریلو هم استفاده کنید.
مرحله هشتم
ژله سفیدرنگ را هم با کمی آب مربا مخلوط میکنیم و روی مواد پنیری میریزیم. سپس هستههای گیلاس را درمیآوریم و روی ژله میچینیم و بعد به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال میگذاریم. اندازه قالب تارت ۲۰ سانت با ارتفاع ۶ سانت خوب است.