[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

۳۰ کیلومتر از بزرگ‌راه جهرم-لار-بندرعباس تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد، روزنامه شیراز نوین

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان، مهندس حسن شبانی مدیرکل راه و شهرسازی لارستان، در نشست خبری با اهالی رسانه‌های لارستان، خنج، گراش، اوز، جویم، لامرد و مُهر که به مناسبت گرامیداشت هفته حمل‌ونقل، رانندگان و راهداری که در سالن همایش‌های این اداره‌کل برگزار شد، گفت: 
کتابخانه مرکزی لارستان ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، کارهای بنایی و اسکلت آن تقریباً تمام‌ شده و فقط تجهیزات آن باقی مانده، حتی آسانسور نیز آورده شده است، کتابخانه اشکنان نیز ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، فاز یکِ اداره فنی‌وحرفه‌ای مُهر صددرصد به بهره‌برداری رسیده است. حدود ۷۰، ۸۰ درصد از ۳۰ کیلومتر بزرگ‌راه لار-جهرم پیشرفت فیزیکی داشته است، به مرحله بیس رسیده، ابنیه آن تمام‌ شده، آسفالت هم شروع‌ شده و امیدواریم تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.
لاینینگ «تونل وحدت» در حال انجام شدن است، ۶۰، ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، پیشرفت فیزیکی «تونل بالنگستان» (تونل شهدای خلیج فارس) در مرحله ۷۰ درصد است، حدود ۲۰۰، ۳۰۰ متر هم لاینینگ اجرا شده، نیمی از «تونل پاسخند» آرماتوربندی‌ شده و لاینینگ برای یک‌چهارم آن هم اجرا شده، «تونل شهید باقری» که قبلاً به بهره‌برداری رسیده بود، برای روشنایی آن قرارداد بسته ‌شده و حدود ۴۰، ۵۰میلیارد تومان برای روشنایی در حال انجام شدن است.
 در بحث شناسنامه‌دار کردن پل‌ها، به‌عنوان استان اولِ کشور شناخته شدیم، به این صورت که تمام پل‌هایی که در مسیرهای مختلف قرار داشت را شناسنامه‌دار کردیم.
 * مولدسازی و شرح وظایفی که برای ما تعریف شده بود، صددرصد محقق شد 
دو سیلاب در این چهار سال رخ داد که خوشبختانه بدون مسدود شدن راه بود و علی‌رغم اینکه آسیب‌های بزرگی به راه‌ها وارد و پل‌ها تخریب شد، بازهم بازسازی و به‌جای اولشان برگردانده شدند. در نوروز ۱۴۰۲، علی‌رغم افزایش ۳۵ درصدی ترددها، ۵۰ درصد کاهش فوتی داشتیم، در سال ۱۴۰۳ هم این روند کاهشی و افزایش ترددها ادامه پیدا کرد. در بحث نصب دستگاه‌های شتاب‌نگاری جزو استان‌های برتر کشور بودیم و تمام نقاطی که فکر می‌کردیم از نظر لرزه‌خیزی مشکل دارند، تجهیز شدند. هزینه خرید هرکدام از این دستگاه‌ها، غیر از نصب و فونداسیون آن‌ها و...، ۳۵هزار دلار بود.
تاکنون بیش از چهار هزار هکتار زمین در جهت تأمین مسکن مردم و نهضت ملی مسکن، شناسایی و تأمین ‌شده و در حال آوردن آن به مدار هستیم، تمام کارهای مربوط به حدود هزار و ۶۰۰ هکتار زمین انجام شده، در مرحله آماده‌سازی است، قرارداد آماده‌سازی بیش از هزار هکتار از این اراضی در شهرهای مختلف بسته‌ شده که بیش از چهار هزار میلیارد تومان نیز هزینه آماده‌سازی این اراضی می‌شود. 
در بحث آماده‌سازی زمین جزو استان‌های ممتاز کشور بودیم و کار را به‌خوبی جلو بردیم، در بحث تأمین زمین جزو چهار استان اول کشور بودیم، در بحث ارزیابی سازمان ملی زمین و مسکن، در گروه خودمان رتبه اول کشور را به دست آوردیم و از بین ۳۵ اداره‌کل کشور، رتبه ششم کشوری را کسب کردیم.
 در کلِ پایشِ برنامه‌های اجرایی وزارت راه و شهرسازی، رتبه چهارم را کسب کردیم، در بحث جوانی جمعیت و تأمین زمین برای خانواده‌های دارای سه و چهار فرزند هم، رتبه اول کشور را به دست آوردیم.
 اراضی موردنیاز ایثارگران، خانواده‌های کم‌بضاعت، کمیته امداد، بهزیستی، نیروهای وزارت دفاع، نیروهای مسلح و دستگاه‌های دولتی تأمین شده و در اختیارشان قرار گرفته است. تا امروز، بیش از ۵۰هزار نفر متقاضی مسکن داشتیم که بیش از ۱۶ هزار نفر حائز شرایط هستند و زمین موردنیاز یا تأمین شده یا در شرف تأمین است.
 زمانی که وارد اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان شدم (آبان‌ماه ۱۳۹۹)، کمتر از ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده و تاریخی در جنوب فارس داشتیم، با پیگیری‌های صورت‌ گرفته، این عدد الان به دو برابر رسیده و بیش از هزار هکتار بافت فرسوده در ۱۳ شهر ثبت کردیم، اشکنان با ۱۳۰ هکتار، اَهِل با ۸۱ هکتار، اوز با ۸۳ هکتار، علامرودشت با ۱۰۲ هکتار، گله‌دار با ۱۶۱ هکتار و اسیر با ۵۵ هکتار به شهرهای قبلی اضافه شدند.
هر سال به بافت‌های فرسوده، سهمیه قیر رایگان برای آسفالت کردن کوچه‌های خاکی داده می‌شود، با کمک شهرداری‌ها می‌توانیم بافت‌های تاریخی را احیا کنیم، در «طرح کلید‌به‌کلید» می‌توانیم افرادی را که در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند و نگران زلزله و بحران هستند را در جاهای خوب سکونت دهیم و برایشان خانه بسازیم، به این صورت که زمین و ملک به نام دولت می‌شود و یک خانه نوساز مجهز به افراد تحویل داده می‌شود، البته شرایط خاصی دارد، در بافت‌های فرسوده وام‌های کم‌بهره‌ای نیز به افراد تعلق می‌گیرد، در بحث پروانه‌ها و نظام مهندسی تخفیفات ویژه‌ای وجود دارد که می‌توان کارهای خوبی را با کمک شهرداری‌ها شکل داد.
 در جشنواره هنر مردم‌داری، رتبه برتر استانی را کسب کردیم و در مستندسازی نیز رتبه برتر کشوری را به دست آوردیم.
 در بحث تصرف اراضی، بیش از چهار هزار هکتار از اراضی، رفع تصرف شده، بیش از هفت هزار سند تک‌برگ گرفته شده است و بیش از چهار هزار و ۱۳۷ پرونده کمیسیون ماده ۱۲ داشتیم.
 قبل از اینکه من به اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان بیایم، دبیر کارگروه زیربنایی، استان فارس بود، با تلاش‌های صورت‌ گرفته، کارگروه زیربنایی جنوب استان را از شمال استان تفکیک کردیم و دبیر کارگروه زیربناییِ جنوب استان فارس به اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان داده شد که این موضوع باعث شده که در حال حاضر، پرونده‌های انباشته ‌شده مردم را به صفر برسانیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی