فواید روغن جوانه گندم!، روزنامه شیراز نوین
روغن جوانه گندم شاید از بهترین موادی باشد که شما می توانید در یک محصول غذایی پیدا کنید.
هرچند به آسانی از بین میرود؛ اما اجزای مختلف آن شامل اسیدهای چرب مانند لینولئیک و امگا۶، اسید چرب پالمتیک، اسید اولئیک و اسید لینولنیک یا امگا۳ و اسید چرب است. با اینکه گران است اما خیلی زود خراب میشود. روغن جوانه گندم فواید شگفتانگیزی دارد که در زیر ۴ مورد از آن را میخوانیم:
۱- بافت و رنگ پوست
بیشتر مرطوب کنندهها و کرمهای شب و روز که از پوست محافظت میکنند، دارای ویتامین E هستند. این روغن به بهبود گردش خون و آفتاب سوختگی بسیار کمک میکند. برای درمان بیماریهای پوستی مانند درماتیت، پسوریازیس و اگزما خوب است.
۲- بهبود قدرت عضلانی و استقامتی
برای کسانی که مرتب به باشگاه میروند و نیاز به ساخت قدرت عضلانی دارند، این روغن، قدرت عضلانی را بهبود میبخشد.
۳- از قلب محافظت میکند و التهاب را کاهش میدهد
اسیدهای چرب و عمدتاً اسید لینولنیک در روغن جوانه گندم به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک میکند. اسید اولئیک برای بیماریهای قلبی و عروقی در محافظت از قلب بسیار کمک میکند.
۴- محافظت قلب از بیماریهای قلبی و عروقی
برای کنترل سطح کلسترول در کبد مؤثر است. کاهش سطح LDL یا کلسترول بد و افزایش سطح HDL یا کلسترول خوب در بدن است. از این رو، کسانی که در معرض خطر بیماری قلبی یا سکته مغزی هستند، باید ترکیب روغن جوانه گندم را به عنوان یک بخش اساسی از رژیم غذایی خود بگنجانند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین