پاند کیک شکلاتی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و بینالمللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاند کیک شکلاتی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
تخممرغ: ۲۰۰ گرم
عسل: ۵۵ گرم
شکر: ۸۵ گرم
آرد: ۸۵ گرم
بیکینگپودر: ۵ گرم
پودر کاکائو: ۱۷ گرم
خامه صبحانه: ۸۵ گرم
شکلات دارک: ۴۰ گرم
کره: ۶۵ گرم
مواد لازم سس شکلاتی
بادام رستشده: ۶۰ گرم
شکلات دارک: ۲۰۰ گرم
روغن هسته انگور: ۵۰ گرم
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه پاند کیک شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تخممرغها را از یخچال خارج کرده و اجازه میدهیم دمای آنها با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم فر کاملاً گرم شود. سپس تخممرغها را به همراه شکر و عسل درون یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم تا بافت تخم مرغها باز شده و مواد ترکیب
شوند.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه پودر بادام، پودر کاکائو و بیکینگپودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک میکنیم. سپس کمکم به کاسه اضافه کرده
و با همزن دستی به یک سمت مخلوط میکنیم تا بافت مایه کیک کاملاً یکدست شود.
مرحله چهارم
در ادامه کره و شکلات دارک را بهصورت جداگانه روی حرارت بنماری میکنیم تا کاملاً ذوب شوند. سپس به همراه خامه به کاسه میافزاییم و به خوبی هم میزنیم تا درون مایه کیک پخش شده و یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا درون قالب موردنظرمان را با مقداری روغن جداکننده چرب میکنیم؛ سپس مایه کیک را درون قالب میریزیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه میدهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا بپزد.
مرحله ششم
در این فاصله سس شکلاتی را آماده میکنیم. برای این منظور، شکلات دارک را روی حرارت بخار کتری بنماری میکنیم. حالا روغن هسته انگور را به همراه بادام خردشده به شکلات میافزاییم؛ سپس به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۳۵ دقیقه برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج میکنیم. در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود، کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر خارج میکنیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه میدهیم کیک کاملاً خنک شود؛ سپس آن را از قالب جدا کرده و روی توری قرار میدهیم. در ادامه سس شکلاتی را به صورت پخش روی کیک ریخته و پس از سفت شدن شکلات به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.