[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

ظریف: رئیس‌جمهور فیلترینگ را در شأن مردم و کشور نمی‌داند، روزنامه شیراز نوین

معاون راهبردی رئیس‌جمهور تأکید کرد: رئیس‌جمهور وعده رفع فیلترینگ داد؛ چراکه آن را در شأن مردم و کشور نمی‌دانست. همچنین تمام کارشناسان معتقد هستند که این موضوع برای امنیت کشور مفید نیست.
به گزارش ایرنا، «محمدجواد ظریف» روز سه‌شنبه چهارم دی‌ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از نمایشگاه تلکام، گفت: این میزان از پیشرفت کشور در حوزه‌های مختلف لبه فناوری امیدآفرین است. مردم ما نشان دادند که علی‌رغم همه تحریم‌ها و مشکلات، می‌توانند کار را پیش ببرند و موفق باشند.
معاون راهبردی رئیس‌جمهور افزود: پیشرفت در تکنولوژی علاوه بر اینکه نیاز ما به واردات را کاهش می‌دهد، امکان رقابت در بازارهای منطقه‌ای را برای ما فراهم می‌کند. وی ادامه داد: در اسلام هم آمده است که «العلم سلطان»، یعنی دانش برای ما قدرت‌آفرین است. این میزان از توانمندی انسانی که ایران اسلامی از آن بهره‌مند است، کشور را در آستانه جهش قرار می‌دهد. دنیا آموخته که از لحاظ امنیتی نمی‌تواند به سرزمین ما تعرض کند و اکنون زمان آن رسیده که امکانات انسانی کشور برای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت اقتصادی، توسعه و جهش به سمت لبه تکنولوژی استفاده کنیم.
ظریف با بیان اینکه دکتر پزشکیان به رفع فیلترینگ اعتقاد دارد، تأکید کرد: رئیس‌جمهور وعده رفع فیلترینگ داد؛ چراکه آن را در شأن مردم و کشور نمی‌داند. همچنین تمام کارشناسان معتقد هستند که این موضوع برای امنیت کشور مفید نیست. معاون راهبردی رئیس‌جمهور اظهار داشت: از بالاترین سطح تا پایین‌ترین سطح نیاز به اجماع داریم یا حداقل حدی از هم‌فکری و هم‌گرایشی موردنیاز است. «وفاق» شعار دکتر پزشکیان است و همواره تلاش کرد که وفاق را در تمام سطوح حاکمیتی دنبال کند.
وی در پایان تأکید کرد: مطمئن باشید که رئیس‌جمهور انسانی نیست که به این راحتی از پا بنشیند؛ اما باید بدانیم که دشواری‌هایی نیز در مسیر وجود دارد. کسی قول نداد که یک‌شبه همه مشکلات را حل کند؛ اما بدانید که دولت باور به عمل به وعده‌های خود و رفع مشکلات مردم دارد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی