سقط جنین تبدیل به تجارت شده است، روزنامه شیراز نوین
رئیس پژوهشکده سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: امروز سقط جنین تبدیل به تجارت شده است.
به گزارش مهر، دیروز پویش ملی نفس با موضوع پیشگیری از سقط و بیان عوارض آن برای زنان با حضور صدیقه حنطوشزاده رئیس پژوهشکده سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران، سودابه کاظمی رئیس انجمن متخصصین زنان و زایمان، پناهی مدیر مجتمع ولیعصر بیمارستان امام خمینی(ره) در بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شده است.
حنطوشزاده در این نشست خبری گفت: روزانه ۱۲۰۰ سقط صورت میگیرد. این سقطهای بیدلیل میتواند به سلامت مادر و جنین ضرر بزند و شاید بتوان گفت زمینهساز خشونت در جامعه است.
وی ادامه داد: از عوارض سقط جنین میتوان به ریسک عفونت و خونریزی اشاره کرد. هر سقط جنین در هر سنی عوارض خود را دارد. هرچه سن حاملگی بالاتر میرود، احتمال ریسک بیشتر میشود. ما اجازه نداریم حق حیات جنین را بگیریم. مواردی هم داشتیم که در مسیر سقط مادر از دست رفته است.
در ادامه، سودابه کاظمی رئیس متخصصین زنان و زایمان گفت: این باور در همه وجود دارد که زندگی کردن و حیات حقی است که توسط پروردگار داده میشود و ما حق گرفتن آن را نداریم.
وی افزود: ما متخصصین زنان و زایمان علاوه بر اینکه خود مادر هستیم، یا با مادرها سروکار داریم، نسبت به تکتک بچههایی که به دنیا میآورند حس مادرانه داریم. بر ما ثابت شده که جنین روح دارد و میشنود.
کاظمی افزود: زمینههایی را که مادران را به سمت سقط میبرد باید شناسایی کنیم. کاسبان سقط از مرحله تراژدی و مافیا گذشته و به یک صنعت تبدیل شده است. شما با دو کلیک در اینترنت به قرصهای سقط دسترسی دارید.
وی گفت: قانون جوانی جمعیت قوانین سفت و سختی گذاشته، اما کسانی که در سقط شهره هستند، پروندهشان به قوه قضائیه ارسال میشود، ولی سریعاً پرونده بسته میشود. باید بین قوه قضائیه و نهادهای نظارتی همکاری باشد.
کاظمی گفت: یک سری افراد هستند که مشوقان سقطاند؛ زمانی که مادر به آنها مراجعه میکند، بستگی دارد چگونه به او مشاوره داده (کاسبان سقط) شود. سقط جنین به یک صنعت تبدیل شده است.
وی بیان داشت: مسئله سقط جنین اکنون از مرحله تراژدی و مافیا گذشته و به یک صنعت تبدیل شده است. با چند کلیک در اینترنت میتوان به قرصهای سقط جنین دسترسی پیدا کرد. اگرچه قانون جوانی جمعیت سختگیریهایی در این زمینه دارد، اما باید هماهنگی بیشتری میان قوه قضائیه و دانشگاهها برقرار شود تا با افرادی که به این اقدامات شهرت دارند، برخورد شود. کاظمی اضافه کرد: در استان گیلان، جایی که مشغول طبابت هستم، نرخ موالید بسیار پایین است. بسیاری از زنان به دلایل شغلی یا تحصیلی حاملگی خود را به تأخیر میاندازند. این در حالی است که بارداری در سن ۲۵سالگی بسیار راحتتر از ۳۸سالگی است. در موردی که مربوط به خانمی ۳۷ساله بود و در سومین بارداری خود اقدام به سقط کرده بود، به دلیل پارگی روده مجبور شدیم ۱.۵ متر از روده او را
برداریم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین