[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

مراکز آموزشی خط مقدم فرهنگ‌سازی هستند، روزنامه شیراز نوین

به گزارش روابط‌عمومی شرکت گاز استان فارس، روز چهارشنبه پنجم دی‌ماه، کارگاه آموزشی همیار گاز با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از مربیان و معلمان ناحیه یک آموزش و پرورش شیراز، مسئولان شرکت گاز استان فارس و مشاوران شرکت ملی گاز ایران با هدف فرهنگ‌سازی و مصرف بهینه گاز برگزار شد و روش‌های نوین فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز و صرفه‌جویی معرفی شد. وحید بهفر، مدیرعامل شرکت گاز استان فارس در جمع معلمان و مربیان ناحیه یک شیراز، پرورش را مقدم بر آموزش برشمرد و یادآور شد: قطعاً با آموزش‌های نوین می‌توان علاوه بر ترویج فرهنگ مصرف بهینه گاز، این انرژی ارزشمند در سطح مدارس، مسائل و مشکلات دیگر حوزه‌های انرژی را نیز حل نمود.
وی با اشاره به مشکل به‌وجودآمده ناترازی گاز طی سه سال اخیر در کشور گفت: برخلاف آنچه در خصوص عوامل ناترازی گاز گفته می‌شود، تولید حدود 865میلیون مترمکعب گاز در کشور مقدار کمی نیست؛ تولید خوب و قابل قبولی است. 
افزایش تولید گاز تنها راه چاره نیست
مدیرعامل شرکت گاز استان فارس با اشاره به تجارب گذشته در افزایش تولید برخی محصولات نفت و گاز خاطرنشان کرد: افزایش تولید گاز تنها راه چاره نیست؛ وقتی فرهنگ‌سازی مصرف بهینه به موازی آن افزایش نیابد. مدیرعامل شرکت گاز استان فارس بیان کرد: قطعاً بنا به افزایش جمعیت و گسترش صنایع و نیروگاه‌ها تولید گاز افزایش پیدا می‌کند، اما آیا واقعاً همین که تولید را افزایش دهیم کافی است؟
هم‌زمان با گازرسانی، فرهنگ مصرف نیز آموزش داده شود
 بهفر با اشاره به خدمات مجموعه کارکنان این شرکت در تمامی فصول سال و تلاش آن‌ها در گازرسانی ایمن و پایدار به مناطق صعب‌العبور و دور از مرکز استان گفت: لازم است هم‌زمان با توسعه گازرسانی فرهنگ صحیح مصرف نیز آموزش داده شود و گسترش یاید.
خلق عادات جدید در حوزه مصرف
وی افزود: افزایش تولید گاز لازم است، اما کافی نیست؛ از این روی باید فرهنگ بهینه‌سازی مصرف گاز را از نونهالان و مدارس و از سنین شکل‌گیری عادت‌ها آغاز کرد. ما باید از هم‌اکنون به فکر آینده و خلق عادات جدید در حوزه مصرف باشیم. 
مدیرعامل شرکت گاز استان فارس با اشاره به سهم 73درصدی مصرف گاز بخش خانگی خاطرنشان کرد: مربیان و معلمان، دانش‌آموزان و والدین آن‌ها با آموزش‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزش باید آگاه باشند که همه بخش‌های حوزه‌های انرژی مانند یک زنجیر به هم مربوط هستند و از آنجایی که تأمین گاز خانگی خط قرمز دولت است، افزایش مصرف در بخش خانگی موجب کاهش سهم صنایع و تولید می‌شود.
دست یاری به‌سوی مراکز فرهنگی و آموزشی دراز می‌کنیم
بهفر مراکز فرهنگی و آموزشی را خط مقدم فرهنگ‌سازی عنوان و خاطرنشان کرد: دست یاری به سوی این مراکز دراز می‌کنیم تا با استفاده از ظرفیت‌های بی‌نظیر این حوزه و ارتباط مستقیم آن‌ها با نونهالان، کودکان و نوجوانان و والدین آن‌ها با فراگیر کردن فرهنگ مصرف بهینه گاز، از مسائل و مشکلات ناترازی با کمترین میزان خسارت و ضرر عبور کنیم.
«سونرژی» دستیار آموزشی معلمان می‌شود
گفتنی است در این جلسه سامانه «سونرژی» که سامانه‌ای برای آموزش مصرف بهینه انرژی و گاز است، به مربیان و معلمان حاضر در جلسه توسط دو تن از مشاوران شرکت ملی گاز ایران آموزش داده شد. این سامانه که از آن به عنوان دستیار آموزشی معلمان نیز از آن یاد می‌شود، به‌راحتی قابل‌نصب است و ثبت‌نام آن رایگان می‌باشد. این سامانه مطابق با سلیقه مخاطب در بخش‌های مختلف ازجمله پازل، جورچین، معما، لطیفه و سایر قسمت‌های جذاب طراحی شده است که دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی و معلمان با روش‌های نوین صرفه‌جویی از طریق مسابقه و سرگرمی آشنا شده و در پایان هر ماه نیز از جوایز نفیسی بهره‌مند می‌شوند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی