[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۴
  • دوره جدید

کاپ‌کیک بدون فر کاکائویی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 12نفر
آرد: 1 و 1/4پیمانه
ماست ساده: 1پیمانه
شکر: 3/4پیمانه
جوش شیرین: 1/2قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: 1 و 1/4قاشق چای‌خوری
روغن گیاهی: 1/2پیمانه
وانیل مایع: 1قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو: 3قاشق غذاخوری
 
کاپ‌کیک بدون فر کاکائویی بیشتر شبیه به یک معجزه است تا واقعیت. این کاپ‌کیک فوق‌العاده بدون تخم‌مرغ و بدون فر تهیه می‌شود. مایه کاپ‌کیک بدون فر خیلی آسان و سریع تهیه می‌شود و بعد با بخارپز کردن خمیر، کار تمام می‌شود. نتیجه، کاپ‌کیک‌های کاکائویی نرم، مرطوب و خوشمزه‌ای است که شما را متحیر خواهد کرد. 
 
طرز تهیه
ابتدا ماست را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بهتر است از همزن برقی استفاده کنید، اما استفاده از همزن دستی هم مشکلی ایجاد نمی‌کند. جوش شیرین و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط را به مدت ۵دقیقه کنار بگذارید تا روی آن حباب‌هایی ظاهر شود. سپس وانیل و روغن را به مایه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. آرد را با پودر کاکائو مخلوط کنید. سپس ترکیب آرد و کاکائو را روی مایه الک کنید و هم بزنید تا زمانی که ردی از آرد در آن دیده نشود.
حال وقت آن است که قالب‌ها را آماده کنید. می‌توانید از قالب‌های کاپ‌کیک سیلیکونی یا فلزی استفاده کنید. هر تعداد از قالب‌ها را که در بخارپز شما جا می‌شوند با کره چرب کنید و قالب‌ها را تا حدود 2/3 (یا کمی کمتر) از خمیر پر کنید. روی قالب‌ها را با ورقه آلومینیومی بپوشانید و آنها را در بخارپز قرار دهید و درب بخارپز را ببندید.
شعله زیر بخارپز را کم کنید تا کیک‌ها به طور یکنواخت پخته شوند و اجازه بدهید مافین‌ها حدود ۳۰دقیقه در بخار پز باقی بمانند. می‌توانید برای تزیین کاپ‌کیک بدون فر، روی آن پودر قند بپاشید یا از خامه قنادی، باترکرم یا میوه‌های تازه استفاده کنید.
 
نکته 
اگر از روکش آلومینیومی استفاده نکنید، امکان دارد قطرات آب وارد کیک شوند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی