شیرینی گردو روسی یکی از انواع شرینیهای خوشمزه و پرطرفدار است که برای پذیرایی بسیار مناسب میباشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی گردو روسی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
کره: ۱۵۰ گرم
تخممرغ: ۱ عدد
پودر قند: یکدوم لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید: یکونیم لیوان
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه شیرینی گردو روسی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه میدهیم دمای آن با دمای محیط کاملاً هماهنگ شود. حالا کره نرمشده را درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
در ادامه تخممرغ را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه کرده، سپس با دور تند همزن برقی به خوبی هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا آرد را به همراه نشاسته ذرت و بیکینگپودر درون الک میریزیم.
مرحله سوم
حالا مواد خشک را ۳ مرتبه الک کرده و کمکم به کاسه میافزاییم؛ سپس با نوک انگشت ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمیچسبد، حاصل شود. چسبندگی خمیر را میتوانید با اضافه کردن مقدار کمی آرد از بین ببرید.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری از خمیر را جدا کرده و درون دستگاه شیرینیساز به شکل گردو میریزیم، سپس اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه پخته شوند. پس از گذشت این زمان شیرینیها را از دستگاه جدا میکنیم.
مرحله پنجم
پس از خنک شدن شیرینیها، به دلخواه مقداری نوتلا، شکلات صبحانه، کره بادامزمینی، کارامل یا حلوا درون آنها ریخته و شیرینیها را دوتا دوتا به هم میچسبانیم تا شکل گردو پیدا کنند؛ سپس سرو میکنیم. نوش جان.