دمنوشی برای کاهش علائم گوارشی، روزنامه شیراز نوین
در روزهای سرد زمستان، نوشیدنیهای گرم محبوبتر میشوند و یکی از انتخابهای مناسب برای این فصل، دمنوش زنجبیل است.
به گزارش بهداشت نیوز، مصرف دمنوش زنجبیل از دیرباز برای کاهش علائم گوارشی و حالت تهوع متداول بوده است.
برخی مطالعات نشان میدهد که زنجبیل برای مبارزه با التهاب بهخصوص در افراد مبتلا به آرتروز نیز مؤثر است.
مواقعی که به نوشیدن آب سرد تمایل ندارید یا با مشکلات گوارشی مواجه هستید، این نوشیدنی راهکاری گرم و دلپذیر برای آبرسانی به بدن در یک روز سرد است.
این دمنوش همچنین انتخاب مفیدی برای مواقع سرماخوردگی است. زنجبیل تازه را به میزان یک قاشق غذاخوری در ظرفی مناسب رنده کنید. سپس با آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دمکرده و داخل صافی ریخته و تفاله آن را بگیرید.
این دمنوش، بدن را به یک بخاری سیار تبدیل کرده و از ویروسهای سرماخوردگی در امان نگه میدارد.
زنجبیل بهنوعی یک پیشگیریکننده قوی برای سرماخوردگی است. از این نوشیدنی در مناطق خیلی سرد یا برای افرادی که بدنشان ایمنی کمتری دارد، استفاده میشود.
توصیه میشود دمنوش زنجبیل را بدون شیرینکننده میل کنید. برخی افراد هم که پس از مصرف زنجبیل با سوزش سر دل مواجه میشوند باید مراقب باشند که زیاد از این دمنوش مصرف نکنند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین