ساخت مستندی درباره یک «انتخابات غیرمنتظره»، روزنامه شیراز نوین
فیلم مستند «۷۰ روز» روایتی از انتخابات اخیر ریاستجمهوری ایران به کارگردانی محسن خانجهانی با پایان فیلمبرداری وارد مراحل پساز تولید شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی این مستند، محسن خانجهانی که ساخت مستندهای سیاسی چون «انتهای خیابان پاستور»، «صندلی شماره ۲۵۷»، «یار دبستانی من» و «یک میخ و چند کت» را در کارنامه سینماییاش دارد، این مستند را به تهیه کنندگی باقر شریفی سمنانی ساخته است.
او درباره انگیزه ساخت این مستند میگوید: پساز انتخابات ریاستجمهوری غیرمنتظره در سال ۱۴۰۳ تصمیم گرفتم این مقطع تاریخی، اجتماعی را مستندسازی کنم.
خانجهانی تأکید دارد، فیلم مستندش صرفاً سیاسی نیست، زیرا قطعاً بهدلیل فضای خاصی که بهدلیل انتخابات غیرمنتظره در ایران افتاد، به سراغ فضای اجتماعی جامعه هم رفتهاند.
این مستندساز که مستند «۷۰ روز» را در بخش خصوصی ساخته است، تأکید دارد بهدلیل وارد نشدن به جناح خاص سیاسی، از هیچ حمایت دولتی یا حزبی بهره نبرده و این مستند را کاملاً مستقل ساخته است.
وی یادآور شد: همزمان با پایان مراسم تحلیف ریاستجمهوری دکتر مسعود پزشکیان در مجلس شورای اسلامی، بخش زیادی از تصویربرداری فیلم مستند سینمایی «۷۰ روز» به پایان رسید و در سه ماه گذشته نیز تصویربرداری بخشهای مهمی ادامه داشت که در نهایت کار به پایان رسید.
خانجهانی در سالهای گذشته فیلم «صندلی شماره ۲۵۷» را درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی ساخت که عنوان «سیاسیترین مستند سال» را به خود اختصاص داد، همچنین نامزد سیمرغ بلورین بهترین فیلم بخش مستند جشنواره فیلم فجر شد و جایزه بخش سیاسی جشنواره سینما حقیقت را هم دریافت کرد.
محسن خانجهانی در سابقهی فیلمسازی خود ساخت مستندهایی همچون «آزادراه»، «کلاه شیشهای»، «بر سر خاک» و A-B-C-D را هم دارد.
مستند «۷۰ روز» سومین همکاری محسن خانجهانی و باقر شریفیسمنانی در مقام تهیهکننده است و مجری طرح آن علیرضا بهرامی بوده و این فیلم نخستین محصول مؤسسه فرهنگی رسانهای «عصر روشن» در حوزه سینما است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین