مصرف این نان برای صبحانه عمر را کوتاه میکند، روزنامه شیراز نوین
حققان دانشگاههای مختلف طی تحقیقاتی دریافتند که در نان تُست شده و دیگر خوراکیهای نشاستهای ماده خطرناکی وجود دارد که باید از صبحانه حذف شوند. به گزارش بهداشت نیوز؛ تیمی از متخصصان اسپانیایی پیوندی از یک ماده شیمیایی به نام آکریل آمید را کشف کردهاند که در طی فرایند پختوپز ایجاد میشود و میتواند خطر ابتلا به دو وضعیت اضطراری بهداشتی را تا ۶۰ درصد افزایش دهد. محققان که دهها مطالعه مربوط به سال ۲۰۰۷ را که شامل بیش از ۱۰۰هزار نفر بود، تجزیهوتحلیل کردند، یافتههای خود را در ماه گذشته (۱۳ نوامبر) در مجله Nutrients به اشتراک گذاشتند. محققان که از چندین دانشگاه و ارگانهای بهداشتی برای این تحقیق گردهم آمدند، دریافتند که مصرف بیشتر آکریلآمید هم با افزایش خطر ابتلا به اورژانسهای پزشکی قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته مغزی و هم با مرگ ناشی از این شرایط مرتبط است. آنها به مطالعاتی اشاره کردند که نشان داد سطوح شدید آکریلآمید با ۸۴ درصد افزایش خطر مرگ قلبی عروقی در افراد آسیبپذیر، مانند افراد در معرض خطر دیابت نوع ۲، مرتبط است. علاوه بر این، قرار گرفتن در معرض آکریلآمید زیاد از طریق رژیم غذایی، خطر مرگ قلبی عروقی را بین یکسوم تا دو سوم افزایش میدهد.آکریلآمید زمانی آزاد میشود که غذاهای نشاستهای مانند نان و سیبزمینی گرم میشوند، مانند هنگام پخت، سرخ کردن و برشته کردن.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین