[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۹
  • دوره جدید

طرز تهیه مافین لبو، روزنامه شیراز نوین

مافین لبو یکی از انواع شیرینی‌های ساده و خوشمزه بین‌المللی است که برای پذیرایی استفاده می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین لبو در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
آرد: ۱ونیم لیوان
شکر: ۱ لیوان
بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: ۱ونیم قاشق چای‌خوری
جوش شیرین: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۲ عدد
نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
شیر یا آب: ۶۰ گرم
روغن مایع: ۱۲۰ گرم
پوره لبو (۲ عدد لبو متوسط): ۱ لیوان

 طرز تهیه 
 مرحله اول
برای تهیه مافین لبو خوشمزه در ابتدای کار لبو را می‌شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم. در ادامه قابلمه را تا نیمه پر از آب می‌کنیم؛ سپس روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می‌دهیم لبو به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزد.

 مرحله دوم
پس از گذشت این زمان لبو را از قابلمه خارج می‌کنیم. سپس پوست آن را جدا و لبو را خرد می‌کنیم. لبو را درون غذاساز قرار می‌دهیم و میکس می‌کنیم تا لبو کاملاً پوره شود. در ادامه پوره لبو را از صافی رد می‌کنیم.

 مرحله سوم
در این مرحله آب اضافی پوره لبو را جدا می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه تخم‌مرغ را به همراه شیر و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم؛ سپس با همزن برقی هم می‌زنیم تا بافت تخم‌مرغ از لختگی خارج شود.

 مرحله چهارم
حالا شکر را به همراه پوره لبو درون مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و مجدداً هم می‌زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه بیکینگ‌پودر، پودر دارچین، نمک، جوش شیرین و پودر زنجبیل درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

 مرحله پنجم
در این مرحله مواد خشک را هم می‌زنیم؛ سپس درون الک می‌ریزیم و ۳ مرتبه الک می‌کنیم. در ادامه مواد خشک را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با لیسک هم می‌زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

 مرحله ششم
حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. در ادامه کپسول‌های کاغذی را درون قالب مافین قرار می‌دهیم؛ سپس دوسوم کپسول‌ها را از مایه کیک پر می‌کنیم.

 مرحله هفتم
در این مرحله قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. سپس اجازه می‌دهیم مافین‌های لبو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً بپزند. پس از گذشت این زمان قالب مافین را از فر خارج می‌کنیم.

 مرحله هشتم
در نهایت اجازه می‌دهیم مافین‌های لبو کاملاً خنک شوند؛ سپس آن‌ها را درون ظرف موردنظرمان قرار می‌دهیم. در ادامه مافین‌های لبو را به سلیقه خود با سس شکلات قرمز تزیین کرده و همراه چای زعفرانی یا قهوه سرو می‌کنیم. نوش جان.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی