[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

آش گوشت بوشهری، روزنامه شیراز نوین

آش یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی می‌باشد که به عنوان وعده ناهار یا شام در روزهای سرد سال، طرف‌داران زیادی دارد. اگر از آن دسته از افرادی هستید که از آشپزی کردن لذت می‌برید و به دنبال طبخ غذایی گرم و خوش‌طعم هستید، به شما توصیه می‌کنیم که تجربه درست کردن این آش گوشت لذیذ را از دست ندهید. آش گوشت ترکیبی از خوش‌طعم‌ترین و سالم‌ترین مواد غذایی می‌باشد و به دلیل خاصیت‌های بالای آن انتخاب فوق العاده‌ای برای روزهای ناخوش احوالی است. هرچند توصیه می‌شود برای تأمین ویتامین و پروتئین بدن هفته‌ای حداقل یک مرتبه این غذا را طبخ نماییم. موردی که برای تهیه این غذا اهمیت بسزایی دارد، صبر و حوصله و عشق به آشپزی کردن می‌باشد. اگر امروز زمان آزادی دارید و در فکر طبخ غذایی مقوی و خوشمزه برای خودتان و خانواده‌تان هستید، توصیه می‌کنیم که روز خود را با خرید سبزی تازه آغاز کنید و برای پختن این آش دست به کار شوید. اجازه دهید عطر سبزی تازه در خانه بپیچد و همه اعضای خانواده را برای آمدن به سر سفره سر ذوق آورد. پیشنهاد ما این است که این آش را همراه با نان سنگک داغ سرو نمایید تا لذت آن برای شما چند برابر گردد. این غذا به دلیل وجود گوشت و برنج در آن یک وعده کامل و مقوی محسوب می‌شود و انتخابی ویژه برای مراسم‌های مذهبی است و به جهت عطر و طعم دلپذیر آن می‌تواند مهمانان شما را خشنود نماید. برای تهیه این آش گوشت خوشمزه همراه 
ما باشید.

 مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی: 400 گرم
لوبیا قرمز: یک‌ونیم پیمانه
برنج: 1 پیمانه
سبزی آشی: یک‌ونیم پیمانه
پیاز: 3 عدد
آب نارنج: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و دارچین: به مقدار کافی
روغن: به مقدار کافی

 طرز تهیه 
 مرحله اول
برای تهیه آش گوشت خوشمزه به روش بوشهری ابتدا گوشت قرمز را در یک قابلمه حاوی آب قرار دهید و روی آن مقداری زردچوبه، نمک و یک قاشق آب نارنج بریزید و هم بزنید تا عطر و طعم آن به خورد گوشت برود.

 مرحله دوم
بعد از پخته شدن گوشت که بسته به نوع گوشت از 3 تا 4 ساعت ممکن است طول بکشد، آن را از روی اجاق بردارید و ریش‌ریش کنید. لوبیا را از چند ساعت قبل ( حدوداً 12-10 ساعت) بگذارید در آب خیس بخورد.
 مرحله سوم
سپس آن را به همراه 2 پیمانه آب در قابلمه‌ای قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود. پس از آن لوبیاها را با گوشت‌کوب بکوبید تا کاملاً یکدست و نرم شوند. برنج را در قابلمه ریخته و با آب بپزید. سبزی را به آن اضافه نمایید.

 مرحله چهارم
پس از پخته شدن برنج آن را آبکش کنید. در این مرحله آب برنج را در ظرفی دیگری نگه دارید. پس از آبکش کردن برنج، آن را کاملاً با گوشت‌کوب نرم نمایید. برای سبزی می‌توانید از چند نوع سبزی محلی مثل ترکیب تره، شوید و کمی گشنیز استفاده کنید.

 مرحله پنجم
یک عدد پیاز درشت را برای خوش‌طعم شدن غذا شسته، پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد یا رنده نمایید. کف تابه را با روغن چرب کنید. اجازه دهید روغن داغ شود؛ سپس به آن پیاز را اضافه نمایید.

 مرحله ششم
سپس همراه زردچوبه و نمک کاملاً تفت دهید. لوبیا و برنج را در یک قابلمه بریزید و به همراه آب اضافه گوشت آن را حدود 5 دقیقه تفت دهید. سپس آب برنج را به آن اضافه نمایید. 

 مرحله هفتم
نمک و ادویه را به آن اضافه کرده و به خوبی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. ادویه‌ها باید به خورد آش بروند و عطر و طعم لذیذی به آن بدهند. توجه داشته باشید این آش به سرعت غلیظ می‌گردد؛ پس آن را هم بزنید. هنگامی که آش یکدست شد در مرحله آخر پیازداغ و گوشت را با آش ترکیب نمایید.

 مرحله هشتم
اجازه دهید آش با شعله کم حسابی جا بیفتد. پس از اینکه آش شما حسابی جا افتاد، می‌توانید آن را نوش جان کنید. در مرحله آخر دقت کنید که جهت ته‌نگرفتن آش، پیازداغ و گوشت را بایستی در آخرین مرحله به آش اضافه 
نمایید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی