[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۷۹
  • دوره جدید

ارتباط این نوع غذا با ۵ بیماری خطرناک کشف شد، روزنامه شیراز نوین

آمار مصرف فست‌ فود در حالی روزبه‌روز روبه‌افزایش است که اغلب افراد از این موضوع آگاه نیستند که مصرف فست‌ فود رابطه مستقیمی با بیماری‌های مرگ‌بار دارد!
به گزارش بهداشت نیوز؛ تحقیقات نشان می‌دهد که مردم دنیا بیش از هر زمان دیگری فست فود مصرف می‌کنند. طبق اطلاعات موجود در سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، تقریباً ۴۰ درصد مردم دنیا هر روز فست فود می‌خورند. همین باعث چاقی و اضافه وزن در اکثر مردم دنیا شده است و باعث می‌شود که شما دیگر به تناسب اندام نرسید و مهم‌تر از همه این که بیماری‌های مزمنی هم هستند که رابطه مستقیم با فست فود دارند و بعضی از آن‌ها هم مرگ‌بار و خطرناک هستند که در این قسمت آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.
سرطان
مطالعات نشان می‌دهد که مصرف گوشت فراوری شده و قند اضافه در فست فود و نوشابه‌ها خطر ابتلا به سرطان را بالا می‌برد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ به این نتیجه رسیده است که ۱۰ درصد افزایش در غذا‌های فراوری شده و کارخانه‌ای، عاملی حدود ۱۲ درصد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. نوشیدنی‌ها محصولات قنددار، چربی و سس، همگی عامل افزایش خطر ابتلا به سرطان است و با سرطان سینه هم رابطه مستقیم دارد.
بیماری قلبی
رژیم غذایی حاوی چربی اشباع و غذاهای فراوری شده مخصوصاً فست فود، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد. متخصصان بر این عقیده هستند که محدود کردن چربی اشباع برای همه افراد لازم است و میزان این چربی نباید بیشتر از ۱۳ گرم در روز باشد زیرا خطر دیابت و چاقی را افزایش می‌دهد. سدیم موجود در آن نیز فشارخون را بالا می‌برد.
سندروم متابولیک
فست فود و نوشابه سلامت شما را نشانه می‌گیرد و هیچ مشتقات سالمی در آن وجود ندارد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم نوشابه‌های شکردار یا رژیم غذایی که در آن فست فود و این نوشابه‌ها به‌کاررفته شده باشد، باعث سندروم متابولیک می‌شود؛ وضعیتی که در آن فشارخون، قندخون، و تری گلیسیرید بالا می‌رود و کلسترول خوب و مفید افت می‌کند و باعث افزایش سایز دور کمر افراد می‌شود. در نتیجه منجر به آلزایمر، دیابت و بیماری قلبی خواهد بود.
دیابت نوع ۲
چاقی، مصرف زیاد قند و شکر و مصرف غذا‌های فراوری شده باعث خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود که در چنین حالتی بدن قادر نخواهد بود قندخون را به‌خوبی تجزیه و گوارش کند. به همین دلیل بدن در برابر انسولین مقاومت می‌کند؛ هورمونی که نقش مهمی دارد. اگر شما بیش از ۲ بار در هفته فست فود بخورید، این وضعیت به شدت وخیم خواهد شد.
فشارخون بالا
فست فود به دلیل چربی، کالری و سدیم بالا اثر منفی روی فشارخون خواهد گذاشت. مصرف زیاد فست فود خطر ابتلا به فشارخون را افزایش می‌دهد و ممکن است فرد را در معرض حمله قلبی یا سکته قرار دهد. در نتیجه مصرف زیاد آن به شدت برای شما خطرناک است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی