بستنی زمستانی نوعی بستنی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل اینکه خنک نیست، در فصل زمستان سرو میشود. برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه
باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
سفیده تخممرغ: ۲ عدد
شکر یا پودر قند: یکدوم پیمانه
ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
گلاب: ۱ قاشق مرباخوری
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
نمک: ۱ پنس
نان میکادو: ۱ ورق
سرکه سفید: یکدوم قاشق چایخوری
شکلات تختهای: ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا نان میکادو را روی سطح کار قرار میدهیم و با یک کارتر گرد کوچک با قطر حدود ۴٫۵ سانتیمتر نان میکادو را قالب میزنیم و کنار میگذاریم. در ادامه ژلاتین و گلاب را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم تا یکدست شوند؛ سپس کنار میگذاریم.
مرحله دوم
سفیده تخممرغ را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و کمی میزنیم تا کف کند. سپس سرکه را به همراه نیمی از وانیل و پودر قند اضافه میکنیم و به روش بنماری روی حرارت ملایم بخار آب قرار میدهیم و حدود ۱۲ دقیقه با دور تند همزن میزنیم.
مرحله سوم
در همین حین ژلاتین و گلاب را هم به روش بنماری روی بخار آب قرار میدهیم تا ژلاتین بهطور کامل حل شود. پس از گذشت ۱۲ دقیقه کاسه حاوی سفیده تخممرغ را از روی حرارت کنار میگذاریم و باقیمانده وانیل و مخلوط گلاب و ژلاتین را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید به مدت چند ثانیه مواد را خیلی سریع مخلوط کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید فقط در حدی هم بزنید که ژلاتین با دیگر مواد ترکیب شود؛ چون هم زدن زیاد مواد باعث میشود که مایه بستنی شل و طعم
بستنی خراب شود.
مرحله پنجم
حالا مواد را داخل قیف یکبارمصرف با ماسوره ساده میریزیم. در ادامه نانهای میکادوی قالب زدهشده را روی سطح کار داخل یک سینی مناسب میچینیم و روی هر نان میکادو به صورتی قیف میزنیم که بهطور کامل پوشیده شود.
مرحله ششم
حالا سینی حاوی بستنیها را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا بستنیها سفت شوند. در ادامه شکلات و روغن مایع را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و روی حرارت بخار آب به روش بنماری ذوب میکنیم.
مرحله هفتم
حالا بستنیها را از یخچال خارج میکنیم و با قاشق روی هر بستنی مقداری شکلات آبشده میریزیم تا بهصورت یکدست کاور شوند. در ادامه بستنیها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکلات سفت شود؛ سپس تا سه روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری
میکنیم.
نکات تهیه بستنی زمستانی
بستنی زمستانی با کیک
اگر بخواهید بستنی زمستانی را بهعنوان یک میانوعده مجلسی برای مهمانان خود سرو کنید، میتوانید به جای استفاده از نان میکادو به عنوان پایه بستنی از کاپکیک شکلاتی استفاده
کنید.