ابرهوش مصنوعی در سال ۲۰۲۵ پا به بازار کار میگذارد، روزنامه شیراز نوین
سم آلتمن، مدیرعامل اُپنایآی میگوید که هوش مصنوعی فوق هوشمند یا ابرهوش مصنوعی (superintelligent) این شرکت برای ورود به بازار کار در سال ۲۰۲۵ آماده میشود. به گزارش ایسنا، به گفته سم آلتمن در سال ۲۰۲۵، هوش مصنوعی ممکن است به نیروی کار بپیوندد. این هوش مصنوعی که برای عملکرد مستقل طراحی شده است، میتواند میزان بهرهوری را متحول کند. به نقل از مینت، سم آلتمن، مدیرعامل اُپنایآی، اعلام کرده است که سال ۲۰۲۵ میتواند یک لحظه مهم در تاریخ هوش مصنوعی (AI) باشد. انتظار میرود اولین عوامل کارمندان هوش مصنوعی به نیروی کار بپیوندند و بر بهرهوری کسب و کار تأثیر مادی بگذارند. این توسعه که به عنوان بخشی از تکامل گستردهتر هوش مصنوعی پیشبینی میشود، میتواند جریانهای کاری سنتی را بازتعریف کند و چشمانداز اقتصادی را تغییر دهد.
بر اساس وبلاگ شخصی آلتمن، این کارمندان هوش مصنوعی برای عملکرد مستقل در محیطهای حرفهای طراحی شدهاند و نتیجه سالها توسعه هستند.
برخلاف ابزارهای فعلی که برای عملکرد مؤثر به نظارت انسانی متکی هستند، هدف کارمندان هوش مصنوعی جدید، انجام وظایف پیچیده است و به طور مستقیم به بهرهوری شرکتها در بخشهای مختلف کمک میکند.
ما معتقدیم که در سال ۲۰۲۵ ممکن است اولین کارمندان هوش مصنوعی را ببینیم که به نیروی کار میپیوندند و خروجی شرکتها را تغییر میدهند. ما همچنان بر این باوریم که قرار دادن مکرر ابزارهای عالی در دست مردم منجر به نتایج عالی و گسترده میشود. مدیرعامل اُپنایآی ادعا میکند که این سیستمها دارای قابلیتهایی برای «تغییر مادی خروجی» سازمانها با کاربردهای بالقوه در خدمترسانی به مشتری، تحقیقات، عملیات و فراتر از آن هستند. وی تأکید میکند که این معرفی تدریجی خواهد بود و به کسب و کارها و جامعه فرصت میدهد تا با پیامدهای استقرار آنها سازگار شوند. آلتمن افزود: ما در حال تبدیل کردن هدف خود به ابرهوش مصنوعی به معنای واقعی کلمه هستیم. ما عاشق محصولات فعلی خود هستیم، اما برای ایجاد آیندهای باشکوه، اینجاییم. با ابرهوش مصنوعی ما میتوانیم هرکاری انجام دهیم. ابزارهای فوقهوشمند میتواند اکتشافات و نوآوریهای علمی را بسیار فراتر از آنچه ما بهتنهایی انجام میدهیم، سرعت ببخشند و به نوبه خود فراوانی و شکوفایی را افزایش دهند. با این حال، منتقدان سؤالاتی را درمورد آمادگی چنین فناوری و تأثیر اجتماعی آن مطرح کردهاند. نگرانیها درمورد جابهجایی مشاغل، استفاده اخلاقی و پیامدهای گستردهتر ادغام هوش مصنوعی پیشرفته در محل کار است. کارشناسان از دولتها و تنظیمکنندههای قوانین میخواهند که چارچوبهای محکمی برای مقابله با خطرات احتمالی ایجاد کرده و در عین حال از مزایای این جهش فناوری تا بیشترین حد ممکن استفاده کنند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین