شیرینی اسکون شکلاتی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه بینالمللی است که با طعمهای متنوعی پخته میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
آرد: ۲۰۰ گرم
شکر: ۳۰ گرم
نمک: ۱ گرم
کره سرد: ۸۰ گرم
شیر سرد: ۸۰ گرم
بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: قاشق چایخوری
شکلات صبحانه: ۷۵ گرم
مواد لازم رومال
زرده تخممرغ: ۱ عدد
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه شیرینی اسکون شکلاتی خوشمزه ابتدای کار آرد و بیکینگپودر را درون الک میریزیم؛ سپس درون یک کاسه مناسب الک میکنیم. درادامه نمک و شکر را به مخلوط آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط آرد را درون غذاساز میریزیم. سپس کره سرد را با چاقو به تکههای کوچک تقسیم میکنیم و درون غذاساز اضافه میکنیم. درادامه مخلوط آرد را میکس میکنیم تا بهصورت خرده نان درآید.
مرحله سوم
حالا وانیل را بههمراه شیر سرد به مخلوط آرد اضافه میکنیم؛ سپس میکس کرده تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. توجه داشته باشید خمیر را زیاد مخلوط نکنید. زمانی که خمیر درون غذاساز جمع شد، هم زدن را متوقف میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روی سطح کار را آردپاشی میکنیم. سپس خمیر را روی سطح کار قرار میدهیم. در ادامه خمیر را به ۲ قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را با وردنه به صورت مستطیل باز
میکنیم.
مرحله پنجم
حالا شکلات صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملاً ذوب شود. در ادامه شکلات آبشده را روی خمیر میریزیم و با پالت پخش میکنیم تا سطح خمیر را به طور کامل پوشش بدهد.
مرحله ششم
در این مرحله هر قسمت خمیر را از وسط برش میدهیم؛ سپس خمیر را بهطوری که شکلات صبحانه روی هم قرار بگیرد تا میکنیم. در ادامه برشهای خمیر را روی هم قرار میدهیم تا خمیر ۴لایه شود.
مرحله هفتم
حالا خمیر را به اندازه و فرم دلخواه برش میزنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم؛ سپس اجازه میدهیم فر کاملاً گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله هشتم
در این مرحله برشهای شیرینی را درون سینی فر قرار میدهیم. در ادامه مواد رومال را آماده میکنیم. برای این منظور ابتدا زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده و سپس زرده تخممرغ را درون یک کاسه مناسب قرار میدهیم.
مرحله نهم
حالا زعفران دمکرده را به زرده تخممرغ اضافه میکنیم. سپس با چنگال خوب هم میزنیم تا مواد رومال یکدست شود. در ادامه برس را به مواد رومال آغشته میکنیم و روی سطح شیرینیها میمالیم.
مرحله دهم
در این مرحله اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا سفت شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از یخچال خارج میکنیم؛ سپس طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله یازدهم
حالا اجازه میدهیم شیرینیها به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا روی آنها طلایی و خوشرنگ شده و بهطور کامل بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم شیرینیها خنک شوند.
مرحله دوازدهم
در نهایت یک ظرف مناسب سرو انتخاب میکنیم و شیرینیهای اسکون شکلاتی را درون ظرف موردنظرمان قرار میدهیم. در آخر شیرینیهای اسکون را به همراه چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.