[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۱۳
  • دوره جدید

به دستور رهبری FATF بازبینی می‌شود ، روزنامه شیراز نوین

آملی لاریجانی، رئیس مجمع:
 به دستور  رهبری
FATF بازبینی می‌شود 

در جلسه چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت‌الله صادق آملی لاریجانی و با حضور اکثریت اعضا، «وضعیت اقتصادی کشور» موردبررسی قرار گرفت.
 آیت الله آملی لاریجانی در آغاز جلسه صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام با گرامیداشت روز نوزدهم دی، روز قیام مردم شریف قم که سرسلسله حرکت‌های متعددی بر ضد نظام ستم‌شاهی در کشور شد و با تبریک حلول ماه رجب و اعیاد شریف این ماه گرامی، گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم به ما توفیق استفاده از برکات این ماه شریف را عنایت فرماید.
 رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به ارجاع دوباره FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی مقام معظم رهبری در پی درخواست رئیس‌جمهور، اشاره کرد و گفت: اکنون که با تقاضای ریاست‌جمهور، رهبر معظم انقلاب بررسی FATF را به مجمع ارجاع داده‌اند، دستور تشکیل کمیسیون مشترک مرکب از نمایندگان سه کمیسیون تخصصی «اقتصادی»، «سیاسی، امنیتی و دفاعی» و «حقوقی و قضایی» داده شد تا موضوع را با در نظر گرفتن همه جوانب و ملاحظات مرتبط با مصالح مردم مجدداً بررسی کنند و مستندات نهایی آن را در صحن مجمع ارائه دهند. آیت‌الله آملی لاریجانی با اشاره به اهمیت موضوع FATF گفت: فضاسازی‌هایی که در این خصوص صورت می‌گیرد، غیرمنصفانه است؛ زیرا این یک بحث فنی و مرتبط با مصالح کشور است که نباید با فضاسازی‌های سیاسی آن را تحت‌الشعاع قرار داد. وی با تأکید بر اینکه مجمع تشخیص، مصالح نظام را در نظر می‌گیرد، اظهار داشت: اگر گشایش اقتصادی از این طریق انجام‌پذیر است، باید تمام ابعاد مختلف این موضوع توسط اعضای محترم و کمیسیون‌های ذی‌ربط به دقت بررسی شود تا در صحن مجمع در خصوص آن تصمیم‌گیری نهایی به عمل آید. وی در خاتمه افزود: توصیه اکید من این است که در بررسی این موضوع با رعایت ملاحظات امنیتی و اقتصادی کشور از افراط و تفریط بپرهیزیم و ضروری است که اعضای محترم دولت نظرات دقیق و فنی خود را بیان کنند تا اعضای مجمع به‌لحاظ فنی بتوانند آنچه را که به نفع و فایده است و نیز آنچه را که به هزینه و زیان است، به دقت بسنجند و تصمیم مبتنی بر مصالح نظام اتخاذ نمایند. اعضای مجمع در ادامه با اعلام دستور جلسه توسط محمدباقر ذوالقدر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به «بررسی وضعیت اقتصادی کشور» پرداختند. در این موضوع محسن رضایی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع و برخی از اعضای مجمع به ارائه تصویرکلی از وضعیت اقتصادی کشور، دلایل این وضعیت و اظهارنظر در خصوص پیشنهادهای کمیسیون اقتصادی برای برون‌رفت از روندهای نزولی با تکیه بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در کشور پرداختند. پس از توضیحات فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی، در خصوص فعالیت‌های صورت‌گرفته برای کنترل تورم و نرخ ارز و همچنین پاک‌نژاد، وزیر نفت و نوری، وزیر جهاد و کشاورزی، درباره اقدامات دولت چهاردهم مقرر شد این بررسی وضعیت اقتصادی کشور در جلسه بعد مجمع ادامه پیدا کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی