[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۱۳
  • دوره جدید

طرز تهیه راتا مرغ و شوید، روزنامه شیراز نوین

راتا مرغ یا کاناپ مرغ یکی از فینگر فودهای جذاب و بسیار خوشمزه‌ای است که برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها و زمانی که میز سرو را می‌چینید بسیار زیبا است. راتا مرغ بسیار سریع و آسان آماده می‌شود و می‌توانید از شب قبل مهمانی تهیه کنید و داخل یخچال نگهداری کنید و فقط برای سرو بیرون آورید. راتا یا کاناپه یکی از انواع فینگر فودها می‌باشد که به‌تازگی جایگاه ویژه‌ای بین افراد باز کرده است. راتا مرغ هم یکی از آن‌ها می‌باشد که طعم بی‌نظیری دارد و بسیار ساده و سریع آماده می‌شود و یک پیشنهاد ویژه می‌باشد. امروز قصد داریم طرز تهیه راتا مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 مواد لازم
پنیر خامه‌ای: 1 بسته
نان تست: 1 بسته
سینه مرغ: 3 عدد
پیاز: 1 عدد
سس مایونز:    4 قاشق غذاخوری
شوید تازه: به‌مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به‌مقدار لازم

 طرز تهیه 
 مرحله اول: آماده‌سازی مواد
 ابتدا مرغ را بشورید و داخل قابلمه مقداری آب بریزید و پیاز را بشورید و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید و مدت 3 ساعت با مقداری نمک بگذارید تا پخته شود. سپس شوید را بشورید و اجازه دهید خشک شود، سپس روی تخته برش ساطوری خرد کنید.

 مرحله دوم: مخلوط مواد
در کاسه‌ای پنیر خامه‌ای را همراه با سس بریزید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. مقداری فلفل سیاه بریزید تا کمی تند شود. سپس مرغ را بعد از پختن ریش‌ریش کنید و داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس مرغ‌های ریش‌ریش شده را داخل کاسه پنیر و سس بریزید و هم بزنید. شوید‌های خرد شده را به کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مخلوط شود. مواد را کنار بگذارید.

 مرحله سوم: آماده‌سازی راتا
نان تست را روی سطح کار قرار دهید و با کمک قالب گرد و ارتفاع دار نان تست را قالب بزنید. می‌توانید با چاقوی تیز هم برش دهید. سپس نان‌های قالب زده را بردارید و دانه‌دانه آن‌ها را داخل قالب قرار دهید و از مواد داخل کاسه با قاشق بردارید و داخل قالب روی نان تست قرار دهید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید و از قالب خارج کنید.

 مرحله آخر: سرو راتا مرغ
بعد از قالب زدن همه مواد، آن‌ها را داخل سینی قرار دهید و به‌ترتیب بچینید و روی آن‌ها برای تزئین می‌توانید از گوجه‌گیلاسی یا جعفری و شوید تازه استفاده کنید. می‌توانید داخل یخچال قرار دهید تا منسجم و سفت شود و موقع سرو خارج کنید. نوش‌جان.

 نکات مهم برای تهیه راتا مرغ و شوید مجلسی
 می‌توانید از ذرت یا خیارشور داخل مواد استفاده کنید.
 می‌توانید از ماست‌چکیده به‌جای سس استفاده کنید تا رژیمی شود.
 دقت کنید که مواد مخلوطی باید سفت باشد تا از قالب بیرون می‌آید فرم بگیرد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی