[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۰۸
  • دوره جدید

راه‌اندازی رشته شمشیر‌بازی با ویلچر در استان فارس، روزنامه شیراز نوین

به گزارش شیرازنوین به نقل ازروابط‌عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان فارس، تفاهم‌نامه همکاری بین هیئت‌های ورزشی شمشیربازی و جانبازان و توان‌یابان استان جهت راه‌اندازی رشته پارالمپیکی شمشیربازی با ویلچر در فارس منعقد شد.
تفاهم‌نامه همکاری بین هیئت‌های ورزشی شمشیربازی و جانبازان و توان‌یابان استان جهت راه‌اندازی رشته پارالمپیکی شمشیربازی با ویلچر در فارس منعقد شد.
این آیین با حضور محمدحسن طیبی سرپرست معاونت ورزش، مهدی کوکبی سرپرست جانبازان و توان‌یابان و محمدرضا خیراندیش رئیس هیئت شمشیربازی فارس برگزار شد.
این رشته مخصوص ورزشکاران پارالمپیکی متعلق به گروه‌های قطع عضو، ضایعات نخاعی، جسمی-حرکتی و فلج مغزی که دارای کلاس‌بندی‌های 4/ 3/ 2/ 1B/ 1A/ می‌باشند، است.
مسابقات این رشته به‌صورت انفرادی و تیمی و جداگانه در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود و تحت‌پوشش سازمان جهانی IWAS که در سال ۱۳۳۲ شمسی مطابق با ۱۹۵۳ میلادی شروع به فعالیت کرده، می‌باشد.
مسابقات این رشته در ۳ ماده فلوره، سابر (آقایان) و اپه (آقایان و بانوان) برگزار می‌شود. برنده در هر مسابقه ورزشکار و یا تیمی است که بیشترین امتیاز را کسب کرده باشد. شروع این رشته ورزشی در ایران از سال ۱۳۹۱ می‌باشد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی