شکستهنویسان ایران به نگارخانه سرو آمدند، روزنامه شیراز نوین
به گزارش روابطعمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، بیستوپنجمین نمایشگاه گروهی شکستهنویسان برجسته کشور، باعنوان «جمع مشتاقان»، در نگارخانه سرو ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به همراه نشست تخصصی «خط شکسته» با سخنرانی دکتر محمدصادق میرزاابوالقاسمی، ساعت 10صبح جمعه ۲۱ دیماه، برپا شد و جمع مشتاقان به استقبال گشایش این نمایشگاه و آن نشست تخصصی آمدند.
بهمناسبت میلاد باسعادت حضرت مولیالموحدین، امام علی(ع)، مؤسسه فرهنگی هنری پیامرسان داریا با همکاری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، نمایشگاه گروهی آثار خوشنویسی جمعی از شکستهنویسان تراز اول ایران را، با عنوان «جمع مشتاقان» میزبانی کرد. این نمایشگاه که از ۲۱ تا ۲۷ دیماه (همهروزه از ساعت ۹ تا ۱۷)، در نگارخانه سرو شیراز (واقع در چهارراه حافظیه، تالار حافظ) با آثاری از گروه هنری «جمع مشتاقان»، متشکل از شاگردان استاد مجتبی ملکزاده و خوشنویسانی از استان فارس مزیت شده است.
در این نمایشگاه آثار خوشنویسی از ۴۶ خوشنویس برجسته کشور که همگی از اعضای گروه جمع مشتاقان هستند، بههمراه ۱۵ نفر از خوشنویسان برجسته استان فارس، در قالبهای متنوع ازجمله: چلیپا، سطر، قطعه، کتابت و… جدید به نمایش گذاشته شده و این آثار منتخبی از برترین آثار گروه شکستهنویسان است که پیرو شیوهی نگارش اصیل خط شکسته هستند و استاد حسن بیدخامی دبیری این نمایشگاه را برعهده دارد.
آیین گشایش این نمایشگاه، صبح جمعه ۲۱ دیماه (ساعت 10 صبح) با حضور حمیدرضا قانعی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و جمعی از مسئولان استان، هنرمندان و تعدادی از اعضای گروه جمع مشتاقان برگزار شد و همزمان با آیین گشایش نمایشگاه جمع مشتاقان، نشست تخصصی «خطشکسته» با سخنرانی دکتر محمدصادق میرزاابوالقاسمی (عضو هیئتعلمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز) و نشست پرسش و پاسخ با شورای مشورتی گروه جمع مشتاقان با موضوع رویکرد و اهداف این گروه خوشنویسی برگزار گردید. گفتنی است، گروه هنری «جمع مشتاقان» متشکل از شاگردان استاد مجتبی ملکزاده و خوشنویسانی است که پیرو شیوه نگارش اصیل خطشکسته هستند که با هدف حفظ فرهنگ و هنر اصیل ایرانی و احترام به سنتهای درست و ارزشمند و با نگاه به آینده و احترام به خلاقیتهای فردی و گروهی گردهم جمع شدهاند. این گروه در سال ۹۱ با هدایت و حمایت استاد ملکزاده تشکیل شد و تاکنون بیستوچهار نمایشگاه گروهی در تهران و استانهای مختلف کشور برگزار نموده است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین