هدست جدید «سونی» برای مربیان فوتبال آمریکایی، روزنامه شیراز نوین
هدفون حذف نویز «سونی» که برای حاشیه لیگ ملی فوتبال آمریکایی در سال ۲۰۲۵ برنامهریزی شده بود، الهامبخش طراحی یک هدست جدید توسط این شرکت بود که در نمایشگاه CES 2025 از آن رونمایی شد.
به گزارش ایسنا، مربیان فوتبال آمریکایی در آینده نزدیک یک هدست جدید خواهند داشت.
به نقل از سینت، لیگ ملی فوتبال آمریکایی برای فصل ۲۰۲۵ قصد دارد هدست کنونی مورد استفاده مربیان خود را حذف کند و یک هدست جدید را بهعنوان جایگزین آن ارائه دهد. از این هدست جدید در نشست مطبوعاتی شرکت «سونی» (Sony) در نمایشگاه CES 2025 رونمایی شد.
«نیل مانویتز» (Neal Manowitz) مدیر ارشد اجرایی سونی گفت: ما یک نمونه اولیه از هدست جدید مخصوص مربی داریم که در حال توسعه آن به لیگ ملی فوتبال آمریکایی هستیم. این دستگاه دارای فناوری حذف نویز پیشرو در صنعت سونی و کیفیت صدای بینظیر خواهد بود. این هدست توسط شبکه «ورایزن» (Verizon) پشتیبانی خواهد شد و اولینبار در فصل ۲۰۲۵ مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
«آرون آمندولیا» (Aaron Amendolia) مدیر ارشد فناوری اطلاعات لیگ ملی فوتبال آمریکایی گفت: این هدست واقعاً برای ما و محیطزیست ما ساخته شده است.
«دیوید کاتزمایر» (David Katzmaier) گزارشگر سینت پس از استفاده از هدست گفت: این فناوری بسیار آشنا و راحت است و دقیقاً به هدفون استریوی XM4 سونی شباهت دارد که اخیراً طی پرواز پنجساعته به لاسوگاس از آن استفاده کردم.
وی افزود: نسخه مربی هدست بسیار محکمتر بود و هدبند ضخیمتری داشت. همچنین این نسخه یک پشتگوشی، یک میکروفن بزرگ و یک فرستنده سیمی دارد.
کاتزمایر خاطرنشان کرد: من هدست را به برق وصل نکردم. بنابراین، نمیتوانم از کیفیت صدای آن صحبت کنم. هدست بهعنوان یک نمونه اولیه، هنوز در حال توسعه است و طراحی نهایی نیست.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین