تیرامیسو یکی از دسرهای بینالمللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا میباشد که با خامه و بیسکوییت تهیه میشود. این دسر خوشمزه بهعنوان یک دسر بینالمللی در سراسر جهان شناخته میشود و یکی از محبوبترین دسرها در منوی رستورانها و هتلهای بزرگ جهان میباشد. دسر تیرامیسوی کدوحلوایی جزو آن دسته از دسرهای راحت و آسان و در عین حال فوقالعاده خوشمزه و خوشطعم است و برای بهعنوان تنوع در دسرها فوقالعاده جذاب و خوشطعم و رنگی خواهد بود. علاوه بر همه اینها برای کودکان که گاهاً از خوردن کدوحلوایی امتناع میکنند، بهکاربردن یک چنین ترفندهایی میتواند بسیار ارزشمند و از لحاظ بهرهمند شدن از خواص فوقالعاده کدوحلوایی باشد. تیرامیسوی کدوتنبل یک دسر خوشمزه و سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامینهای A، E و C است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه تیرامیسو کدوحلوایی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
پوره کدوحلوایی: ۱ پیمانه
پنیر ماسکارپونه: ۱ پیمانه
خامهصبحانه: یکونیم پیمانه
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
جوز هندی رندهشده: یکچهارم قاشق چایخوری
میخک پودرشده: یکچهارم قاشق چایخوری
پودر رنجبیل: یکچهارم قاشق چایخوری
بیسکوییت لیدیفینگر: به میزان لازم
قهوه دمشده: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
اسپرسو: ۱ فنجان
دارچین: به میزان لازم
ادویهها: به دلخواه
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه با طعم کدوحلوایی در ابتدای کار، پنیر و شکر را در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی، هم میزنیم تا یکدست شود. سپس پوره کدو، خامه، ادویهها و دارچین را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست و کرم مانند شود.
مرحله دوم
برای تهیه پوره کدو، کدوحلواییها را شسته و پوست میکنیم و بخارپز میکنیم. میتوان درون آب هم پخت فقط باید دقت شود که وقتی کدو پخته میشود آبی درون قابلمه باقی نماند. سپس کدو پخته را پوره میکنیم.
مرحله سوم
همچنین برای پختن کدوحلوایی میتوانیم از فر استفاده کنیم. در ادامه کافیست کدوحلوایی را از وسط دو نیم کنیم و در ظرف مخصوص فر بگذاریم و برای یک ساعت یا کمی بیشتر کدو را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم.
مرحله چهارم
بعد از پخت،کدو را از تخمها و پوستش جدا میکنیم و آن را با غذاساز پوره میکنیم، در صافی ریزی میریزیم و چندین ساعت به همان حالت نگه میداریم تا آب کدو از آن جدا شود. یک فنجان قهوه دم میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله پنجم
کرم تیرامیسو را در قیف یکبارمصرف میریزیم و نوک قیف را قیچی میکنیم. ظرف پیرکس را انتخاب میکنیم. هم میتوانیم از گیلاس مخصوص دسر استفاده کنیم و هم در ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگر که مایل هستیم یکجا یا تکنفره، آماده میکنیم.
مرحله ششم:
در این مرحله رینگ مربع را (از رینگ مربع یا هر رینگ دیگر میتوانیم استفاده کنیم) در وسط ظرف سرو میگذاریم، یک لایه از مایع تیرامیسو کف ظرف میریزیم، سپس لیدی فینگرها را از یک طرف در قهوه سرد زده و روی کرم میچینیم.
مرحله هفتم
حالا مجدداً این کار را تکرار میکنیم تا رینگ پر شود و مواد تمام شود. در ادامه روی ظرف را بهصورت کامل سلفون میکشیم یا با یک کیسه تمیز میپوشانیم. سپس برای یک شب یا حداقل چند ساعت در یخچال میگذاریم.
مرحله هشتم
این کار باعث میشود تا کاملاً سرد شده و خودش را بگیرد. اگر از رینگ استفاده کردیم به آرامی و بادقت آن را از دور دسر برمیداریم و تیرامیسو را طبق سلیقه خودمان تزیین میکنیم. میتوانیم روی آن را شکلات رندهشده هم بریزیم یا پودر کاکائو الک کنیم.