[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۱۳
  • دوره جدید

اجرای ۶ پروژه زیرساختی گازرسانی در شهرک‌های صنعتی فارس در سال جاری، روزنامه شیراز نوین

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از اجرای 6 پروژه زیرساختی در حوزه گازرسانی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی این استان با اعتباری افزون بر 150میلیارد ریال خبر داد. علی زارعی افزود: این طرح‌ها شامل تأمین گاز نواحی صنعتی حسن لری و پشت سنگر لار و ناحیه صنعتی چنارشاهیجان است که گامی مؤثر در جهت توسعه پایدار و ارتقای تولید در صنایع در شهرک‌های صنعتی استان محسوب می‌شود. وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون به 93 واحد صنعتی نیز گازرسانی صورت گرفته است.
زارعی اظهار داشت: «تأمین گاز به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین منابع انرژی در بخش صنعت، نقش کلیدی در کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بهره‌وری و حفاظت از محیط‌زیست دارد و اجرای این پروژه‌ها ضمن تأمین نیاز انرژی واحدهای صنعتی، به جذب سرمایه‌گذاران جدید نیز کمک خواهد کرد. وی افزود: در مجموع تاکنون گازرسانی به 45 شهرک و ناحیه صنعتی در استان انجام و تاکنون بیش از 905 واحد صنعتی نیز به شبکه گاز متصل شده‌اند.» زارعی با تأکید بر اهمیت گازرسانی در توسعه صنایع گفت: «گاز طبیعی انرژی پاک و مقرون‌به‌صرفه‌ای است که نه‌تنها هزینه‌های انرژی واحدهای صنعتی را کاهش می‌دهد، بلکه به کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی نیز کمک شایانی می‌کند. این اقدام در راستای اهداف توسعه پایدار و حمایت از محیط‌زیست اجرایی شده است.»
زارعی همچنین تصریح کرد: «در تلاش هستیم که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و همراهی سرمایه‌گذاران، روند گازرسانی به واحدهای صنعتی را تسریع کنیم.» 
معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های دستگاه‌ها به‌ویژه شرکت گاز استان، اظهار داشت: «امیدواریم در آینده نیز شاهد اجرای طرح‌های بیشتری در جهت حمایت از صنایع و تولیدکنندگان باشیم.»


 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی