مدیرکل ورزش و جوانان فارس با خاطیان مسابقات کشتی جوانان در کوار برخورد قانونی میشود، روزنامه شیراز نوین
یه گزارش ایلنا، عبدالرحیم خداجو درخصوص نامه وزارت ورزش برای رسیدگی سریع به اتفاقات رقابتهای کشتیفرنگی جوانان در کوار، بیان کرد: از هیئت کشتی استان خواستهایم با همکاری فدراسیون کشتی بلافاصله جلسه کمیته انضباطی برگزار کنند و با افراد خاطی براساس قانون و مقررات برخورد جدی و مناسب صورت گیرد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا گنجایش سالن، مناسب این رقابتها بوده است یا خیر اظهار کرد: سالن ورزشی بنیادشهید و امور جانبازان کوار با ابعاد ۲۸ در ۴۸ متر دارای ظرفیت و امکانات کافی ازجمله سه تشک کشتی است و ارتباطی با شروع درگیری و حاشیهسازی برخی افراد ندارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس با اشاره به برگزاری موفق رقابتهای انتخابی تیم ملی کشتیفرنگی در شیراز گفت: چندی پیش پیکارهای کشتیفرنگی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی را در شیراز برگزار کردیم که مسئولان فدراسیون کشتی اذعان کردند که این رقابتها در تراز جهانی برگزار شده است و نباید این تلاشها و خدمات را با این حاشیهسازیها و اتفاقات دلخراش زیرسؤال برد و حال خوب ورزش را خراب کرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین