[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

محور جهرم- لار- بندرعباس از پروژه‌های اولویت‌دار است، روزنامه شیراز نوین

مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های منطقه جنوب در حاشیه بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از لارستان:
محور  جهرم- لار- بندرعباس از  پروژه‌های اولویت‌دار  است

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان، «علی‌اکبر محمدی» مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های منطقه جنوب، در حاشیه بازدید «دکتر هوشنگ بازوند» معاون وزیر راه و شهرسازی از محور لار- بندرعباس اظهار داشت: یکی از طرح‌های مهم ما در استان فارس، اتصال شیراز به بندرعباس به صورت چهارخطه است. نگاه ما کریدوری است تا بار ترانزیت بیشتری جذب شود.
این پروژه (جهرم- لار- بندرعباس) یکی از پروژه‌های اولویت‌دار معرفی شده است. طول طرح ۳۸۶ کیلومتر است که در حال حاضر، حدود ۱۹۰ کیلومتر (معادل ۵۰ درصد) به صورت چهارخطه در حال بهره‌برداری است. ۴۰ درصد باقی‌مانده در حال اجراست و ۱۰ درصد (معادل ۵۰ کیلومتر) هنوز به پیمان نرفته است.
اعتبار طرح مصوب در سال ۱۴۰۳، ۱۵۰میلیارد تومان است که تاکنون تخصیصی برای این مبلغ دریافت نکرده‌ایم. اعتبار موردنیاز برای اتمام این عدد، قبل از افزایش دلار، ۶/۲همت است که اگر افزایش دلار را حساب کنیم، تا ۷، ۸هزار میلیارد تومان می‌رسد. اگر ۴ تا ۵همت از اعتبار اینجا تأمین شود، این توان فنی در پیمانکاران و مجموعه وجود دارد که کل این محور ظرف سه تا چهار سال ساخته شود. محور لار- بندرعباس یکی از راه‌های جایگزین محور سیرجان- بندرعباس است؛ بارهای ترافیکی به دلیل توپوگرافی خاص اینجا عمدتاً از این مسیر عبور می‌کند. اخیراً افتتاح آزادراه اصفهان- شیراز جاذبه ترافیکی اینجا را بیشتر کرده است و همچنین افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس باعث زیاد شدن تعداد نفت‌کش‌ها شده است.
اتفاق خوبی که در اواخر دولت گذشته افتاد، این بود که از محل اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت، با پیگیری‌های چندساله، ۴۲۰میلیارد تومان برای این محور گرفته شد که حدود ۲۹۰میلیارد تومان از آن متعلق به منطقه لارستان، مصوب شد. مسئله اصلی در اینجا تأمین مالی است و باید به سایر منابع تأمین‌کننده مالی فکر کنیم. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی