[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۸۹
  • دوره جدید

کیک‌بستنی براونی، روزنامه شیراز نوین

کیک یکی از دسر یا میان‌وعده‌های رایج است که در مراسم‌های مختلف مانند تولد و عروسی هم استفاده می‌شود. کیک براونی یک نوع کیک شکلاتی است که روی آن سس شکلات ریخته می‌شود. 
در این دستور، طرز تهیه کیک‌بستنی براونی بیان شده است. در این کیک بین دو لایه کیک از بستنی استفاده شده که همین باعث خوشمزه‌تر شدن این کیک نسبت به کیک‌ خامه‌ای می‌شود. اما این کیک حتماً باید در فریزر نگهداری شود و بعد از اینکه از فریزر خارج شد، مصرف گردد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک‌بستنی براونی در ادامه با ما همراه 
باشید.

 مواد لازم
کره بدون نمک، ذوب و سردشده: ۲ پیمانه معادل ۴۵۲ گرم
شکر سفید: ۲ پیمانه معادل ۴۰۰ گرم
شکر قهوه‌ای روشن: ۱ پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ بزرگ: ۸ عدد
عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ: ۲ پیمانه معادل ۱۶۸ گرم
بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق مرباخوری
آرد: ۲ پیمانه معادل ۲۴۰ گرم
نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
 مواد لازم برای سس فاج شکلاتی
شکلات تلخ: ۱ پیمانه معادل ۱۷۵ گرم
شیر تغلیظ‌شده یا شیرعسل: ۱۷۰ گرم
خامه پرچرب: نصف پیمانه معادل ۱۲۰ میلی‌لیتر
 مواد لازم برای فیلینگ
بستنی با طعم دلخواه: ۳ تا ۴ پیمانه

 طرز تهیه 
 مرحله اول
برای تهیه کیک‌بستنی خوشمزه و مخصوص با براونی در ابتدای کار، فر را روی ۲۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. سپس دو قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتی‌متر را چرب می‌کنیم.
 مرحله دوم
کف قالب را کاغذ روغنی پهن می‌کنیم. سپس در یک کاسه بزرگ کره، شکر سفید و قهوه‌ای، تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم. از مخلوط‌کن یا همزن پایه‌ای استفاده نمی‌کنیم و فقط با همزن دستی هم می‌زنیم.

 مرحله سوم
در این مرحله پودر کاکائو و آرد و بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک می‌کنیم. سپس به مایه اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. مایه براونی را در دو قالب به‌طور مساوی تقسیم می‌کنیم.

 مرحله چهارم
سپس به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می‌گذاریم در فر تا بپزد. زمانی که براونی‌ها آماده شود، با خلال دندان تست می‌کنیم. قالب را زمان بیشتری نمی‌گذاریم تا به صورت کیک نشود. بعد از اینکه از فر خارج کردیم، ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

 مرحله پنجم
در این مرحله کیک را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را به توری سیمی منتقل می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کیک کاملاً خنک شود. شکلات و شیر تغلیظ‌شده شیرین و خامه پرچرب را درون یک کاسه می‌ریزیم.

 مرحله ششم
سپس به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو قرار می‌دهیم تا سس شکلاتی قوام یابد. هر ۲۰ ثانیه آن را هم می‌زنیم تا شکلات خیلی سریع داغ نشود. یک لایه از کیک براونی را کف یک قالب کمربندی ۲۳ سانتی‌متر قرار می‌دهیم.

 مرحله هفتم
در این مرحله نیمی از سس فاج شکلاتی را روی آن می‌ریزیم و ۳ تا ۴ پیمانه بستنی را داخل قالب می‌ریزیم و به طور مساوی پخش می‌کنیم. باید مراقب بود که قالب را بیش از حد پر نکنیم. سس شکلات فاج اضافه می‌کنیم.

 مرحله هشتم
لایه براونی را روی بستنی قرار می‌دهیم و حداقل ۱۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود در فریزر قرار می‌دهیم. برای سرو می‌توانیم کیک را به برش‌های نازک تقسیم کرده و سس شکلات باقی‌مانده را روی آن بریزیم و سرو کنیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی