[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، روزنامه شیراز نوین

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز 
از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در شهرستان کوار، ضمن دیدار با کارکنان شبکه بهداشت و درمان کوار، به بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان پرداخت. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه را به عنوان هدف اصلی مجموعه سلامت فارس عنوان کرد و افزود: لازم است ارتقای شاخص‌های سلامت محور از طریق مشارکت فعال آحاد جامعه و ارائه خدمات با کیفیت توسط کارکنان حوزه سلامت صورت پذیرد. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت خیرساز محمودآباد سه‌دانگ شهرستان کوار افزود: مشارکت مردم در این پروژه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و امیدواریم با همراهی و همدلی مردم، گامی مهم در راستای ارائه مطلوب‌تر خدمات برداریم. 
دکتر ایلامی همچنین در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت‌ روستایی فتح آباد ضمن گفت‌وگو با پزشک و کارکنان این مرکز و شنیدن دغدغه‌ها و نیازهای آنان، از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید و از تلاش کارکنان در خدمت‌رسانی به مردم این منطقه قدردانی کرد. او تلاش در راستای جلب رضایت مراجعان و ارائه خدمات مطلوب را از اولویت‌های کارکنان حوزه سلامت در راستای خدمت به مردم دانست و بر ضرورت تدوین برنامه عملیاتی و ارتقای شاخص‌های بهداشتی و همچنین تلاش بیشتر برای ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی و ارائه خدمات مطلوب تأکید کرد.
دکتر «علیرضا گودرزی» سرپرست مدیریت شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و دکتر «حسین فرخ» رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار در این بازدید‌ها معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز را همراهی می‌کردند. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی