[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۵
  • دوره جدید

نایب‌قهرمانی شهرداری شیراز در المپیاد شهید باکری، روزنامه شیراز نوین

شهرداری شیراز در مرحله نهایی مسابقات دوومیدانی المپیاد شهید باکری که به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد، مقام دوم را کسب و به‌عنوان نایب‌قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، شهرداری شیراز در مرحله نهایی مسابقات دوومیدانی المپیاد شهید باکری که به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد، مقام دوم را کسب و به‌عنوان نایب‌قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت. در این مسابقات، در رشته دو ۴۰۰ متر رده سنی زیر ۳۵ سال، سید ابراهیم حسینی مقام دوم را به‌دست آورد.
 همچنین در رده سنی ۴۵ سال به بالا، علی زارعی مقام سوم را کسب کرد. در رشته دو ۶۰ متر سرعت نیز مصطفی کشتکار در رده سنی ۳۵ تا ۴۰ سال مقام سوم و مهدی شاکری در رده سنی ۴۰ تا ۴۵ سال مقام دوم را به خود اختصاص دادند. در رشته دو ۳۰۰۰ متر هم سید ابراهیم حسینی در رده سنی زیر ۳۵ سال مقام اول و علی زارعی در رده سنی ۴۵ سال به بالا مقام اول را کسب کردند. بنابراین گزارش، اعضای تیم منتخب شهرداری شیراز در این دوره از مسابقات شامل سیدابراهیم حسینی، مهدی شاکری، علی زارعی، مصطفی کشتکار و رحمان کشاورز (مربی) و علی‌اکبر خاتمی (سرپرست) و رضا رحیمی (کادر فنی) بود.
قابل‌توجه است؛ شهرداری کرج مقام اول، شهرداری شیراز مقام دوم و شهرداری قزوین مقام سوم را کسب کردند و شهرداری مشهد نیز به‌عنوان تیم اخلاق مسابقات معرفی شد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی