نقش تغذیه در افزایش تمرکز، هوش و حافظه، روزنامه شیراز نوین
برای افزایش تمرکز، هوش و حافظه، تغذیه نقش بسیار مهمی دارد. تحقیقات اخیر نشان میدهد که برخی مواد غذایی و عادات غذایی میتواند به بهبود عملکرد مغز کمک کنند. در ادامه به بررسی این مواد غذایی و تأثیرات آنها بر حافظه و تمرکز میپردازیم. به گزارش بهداشت نیوز، برای تقویت حافظه، توصیه میشود هفتهای دو بار ماهی در برنامه غذایی گنجانده شود. ماهیهایی مانند سالمون و ساردین حاوی اسیدهای چرب امگا3 است که برای سلامت مغز ضروری است. این چربیها به بهبود حافظه و جلوگیری از زوال عقل کمک میکند. در صورت نبود امکان، با مشورت پزشک گاهی از مکملهای امگا3 استفاده کنید. روزانه از سبزیها و میوههای تازه و آجیل در برنامه غذایی استفاده کنید، سبزیهایی مانند کلمبروکلی، اسفناج و بادام سرشار از ویتامینE و فولات است که به بهبود عملکردشناختی و حافظه کمک میکند. همچنین میوههایی که حاوی آنتیاکسیدانها است، مانند انواع توتها، بهویژه زغالاخته، به کاهش استرس اکسیداتیو و بهبود ارتباطات عصبی کمک میکند. بهتر است قهوه را هم در برنامه روزانه خود بگنجانیم. چرا که کافئین و آنتیاکسیدانهای موجود در قهوه میتواند هوشیاری و تمرکز را افزایش دهد و خطر ابتلا به بیماریهای عصبی را کاهش دهد. توصیه میشود چای را با شکلات تلخ میل کنید! چرا که شکلات تلخ حاوی فلاونوئیدها و آنتیاکسیدانها است که به بهبود جریان خون به مغز و تقویت حافظه کمک میکند. «کورکومین» موجود در زردچوبه خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی دارد که میتواند به بهبود حافظه و کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک میکند. دقت کنید که روزانه مصرف آب کافی داشته باشید. مصرف آب کافی برای حفظ عملکرد مغز بسیار مهم است، زیرا مغز از 80 درصد آب تشکیل شده است.
تغذیه مناسب میتواند تأثیر قابلتوجهی بر حافظه و تمرکز داشته باشد. با گنجاندن مواد غذایی مفید در رژیم غذایی و رعایت سبک زندگی سالم، میتوان به بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک کرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین