[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۲
  • دوره جدید

حمایت جامعه کار از مناطق زلزله‌زده، روزنامه شیراز نوین

سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس با اشاره به وقوع زلزله در منطقه دهرم فراشبند و آسیب به تعدادی از منازل روستایی این منطقه، خواستار جمع‌آوری کمک‌های جامعه کار و تولید استان برای زلزله‌زدگان این مناطق شد.
نشست کمیته کارگری و کارآفرینی ستاد دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ۱۴۰۳ با ریاست سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، دبیر ستاد دهه مبارک فجر استان، مدیران عضو شورای هماهنگی دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فارس و نمایندگان تشکلات عالی کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان، روز ۳۰ دی‌ماه در شیراز برگزار شد. سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس در این نشست با اشاره به وقوع زمین‌لرزه‌های متعدد در منطقه فراشبند استان گفت: کمک‌های انسان دوستانه دستگاه‌ها و جامعه کار و تولید استان فارس جهت زلزله‌زدگان شهرستان فراشبند باید جمع‌آوری و به سمت مردم زلزله‌زده این منطقه ارسال شود.
سعید بیاری بیان کرد: تأمین مصالح ساختمانی خصوصاً سیمان یکی از نیازهای اصلی کنونی مردم مناطق زلزله‌زده شهرستان فراشبند است. وی در ادامه با تأکید بر برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم دهه فجر امسال و همچنین تسلیت ایام بزرگداشت شهادت شاهچراغ(ع) گفت: تلاش‌های زیادی از گذشته تاکنون بین دستگاه‌ها و شرکای اجتماعی بخش تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان انجام شده که باید در دولت چهاردهم همدلی و هم‌افزایی با اولویت وفاق ملی در پیش گرفته شود.
بیاری با تبیین اهداف عالی شکل‌گیری انقلاب اسلامی و لزوم بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در ایام دهه فجر افزود: دستاوردهای بیش از چهار دهه گذشته انقلاب اسلامی در هر دستگاه تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس و مقایسه آمارها و دستاوردهای هر دستگاه به نسبت قبل از انقلاب در راستای امیدآفرینی و اطلاع جامعه از برکات نظام جمهوری اسلامی در ایام دهه فجر امسال در قالب‌های مختلف و به شکل هنرمندانه باید در دستور کار قرار گیرد. وی ضمن اعلام برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و پیش‌بینی‌شده کمیته کارگری و کارآفرینی ستاد دهه فجر ۱۴۰۳ استان فارس تأکید کرد: پروژه‌های آماده افتتاح و بهره‌برداری دستگاه‌های تابعه در دهه فجر امسال باید ظرف روزهای آتی به مدیریت ارشد استان اعلام شود.
رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس با استقبال از پیشنهادات مبتکرانه و خلاقانه دستگاه‌ها در خصوص برنامه‌ریزی دهه فجر کمیته کارگری و کارآفرینی استان فارس اظهار کرد: پیشنهادات طی روزهای آتی به دبیرخانه کمیته جهت برنامه‌ریزی اعلام گردد. وی بر اهتمام ویژه دستگاه‌ها و تشکلات عالی کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان فارس در اجرای مصوبات و برنامه‌ریزی‌های دهه فجر ۱۴۰۳ تأکید کرد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی