فرمانداران در امور جوانان فعال باشند، روزنامه شیراز نوین
استاندار فارس در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان بر ارائه برنامههای قابلاجرا در حوزه جوانان تأکید کرد و گفت: آمارهای ارائهشده در این حوزه، نشان از وضعیت خوبی ندارد و حوزه جوانان نیازمند آسیبشناسی و همافزایی دستگاههای اجرایی است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، استاندار فارس در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان بر ارائه برنامههای قابلاجرا در حوزه جوانان و راهاندازی ستاد جوانان در شهرستانها تأکید کرد و گفت: فرمانداران نسبت به راهاندازی و فعالسازی ستاد ساماندهی امور جوانان در شهرستانها و دستگاههای اجرایی هم به ارائه برنامههای قابلاجرا و کارشناسیشده در حوزه جوانان تا یک ماه آینده اقدام کنند. امیری با بیان اینکه آمارهای اجتماعی دستگاههای اجرایی استان نشاندهنده اقدامات نارسا و غیرکارشناسی است، افزود: در آمارهای ارائهشده در حوزه جوانان وضعیت خوبی در استان مشاهده نمیشود و این بخش نیاز به آسیبشناسی دارد. استاندار فارس تأکید کرد: دستگاهها باید برنامههای کاربردی، راهبردی، زمانبندیشده با عدد و رقم و کمیت قابلاندازهگیری تنظیم کرده و ارائه دهند. دبیر شورای هماهنگی بانکهای فارس هم در این جلسه گفت: تا پایان آذرماه استان فارس رتبه اول کشور در پرداخت تسهیلات ازدواج را داراست.
کریم ریگیزادگان افزود: ۱۸هزار و ۸۹۸ فقره وام در ۹ماهه نخست سال به زوجین استان فارس پرداخت شده است و اکنون ۱۲هزار و ۵۳۵ نفر در صف پرداخت وام ازدواج قرار دارند و در سال ۱۴۰۳ به ۱۲/۶۰ درصد متقاضیان این تسهیلات پرداخت شده است.
رئیس اداره واگذاری ادارهکل راه و شهرسازی استان فارس هم در این نشست گفت: ۱۶هزار و ۸۰۲ واحد طرح نهضت مسکن ملی به جوانان تخصیص یافته است. امینی ادامه داد: تاکنون به ۳۱۰ متقاضی جوان ۱۸ تا ۳۵ سال استان فارس که دارای فرزند سوم شدهاند، زمین اهدا شده است. مدیرکل ورزش و جوانان هم در این نشست گفت: ۲۱۸ سازمان مردمنهاد جوان در سطح استان ثبت شدهاند که با موضوعات مختلف در سطح استان به فعالیت داوطلبانه میپردازند.
وی از راهاندازی ۱۱ شبکه تخصصی سازمانهای مردمنهاد خبر داد و گفت: سازمانهای مردمنهاد جوان در این شبکهها بهصورت تخصصی به فعالیت میپردازند. مدیرکل ورزش و جوانان فارس با اشاره به اهمیت توجه به مسائل جوانان گفت: ۶۲۴ کارگاه ازدواج در سال ۱۴۰۲ به جوانان استان خدمات مشاوره رایگان ارائه دادند و اکنون ۵۴ مرکز تخصصی ازدواج و خانواده در سطح استان به جوانان ارائه خدمات مشاوره تخصصی میدهند. وی به اهمیت آموزش سربازان هم اشاره کرد و گفت: همچنین بیش از ۱۸هزار سرباز در سطح استان فارس در دوره سرباز مهارت شرکت کردند. مدیرکل ثبت احوال فارس گفت: در ۹ماهه ۱۴۰۳، ۱۸هزار و ۸۲۴ ازدواج در استان به ثبت رسید و این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۴.۳ درصد کاهش داشته و از سال ۱۳۹۲ این مقدار هرساله دارای شیب نزولی است. سیدعباس هاشمی با بیان اینکه میانگین سن ازدواج مردان و بانوان در استان فارس نیز نسبت به کشور بالاتر است، افزود: شهرستانهای کازرون، شیراز و ممسنی بیشترین میانگین سن ازدواج مردان را دارا هستند و بانوان در شیراز، ممسنی و پاسارگاد در سنین بالاتری ازدواج کردهاند. مدیرکل ثبت احوال فارس با اشاره به نرخ طلاق هم گفت: در ۹ماهه سال جاری ۷۱۰۷ طلاق رخ داده و در سال گذشته ۷۸۱۱ طلاق وقوع یافته است.
وی اظهار کرد: میانگین سن مردان در اولین طلاق ۷۱/۳۹ و زنان ۸۳/۳۴ سال است و بیشترین طلاق در ۵ سال ابتدایی زندگی مشترک به وقوع پیوسته است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین