[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۳
  • دوره جدید

چالش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف پایش شد، روزنامه شیراز نوین

 میثم محجوبی- شیرازنوین
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست هم‌اندیشی که با حضور معاون دادستان مرکز استان فارس و مسئولان سایر دستگاه‌های اجرایی با هدف بررسی و تدوین فرایند پیشگیری و انجام اقدامات کشاورزی با آب‌های نامتعارف برگزار شد، نسبت به خطرات جدی استفاده از این آب‌ها برای سلامت انسان و محیط‌زیست هشدار داد و بر ضرورت تصفیه و مناسب‌سازی این آب‌ها تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌ پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» با اشاره به اهمیت موضوع بهداشت و پیشگیری در ارتقای سلامت جامعه گفت: سرمایه‌گذاری در این حوزه را می‌توان به عنوان یک سرمایه‌گذاری حیاتی در نظر گرفت که منافع متعددی را برای جامعه به همراه دارد و نه‌تنها به بهبود سلامت افراد و افزایش طول عمر منجر می‌شود، بلکه رشد اقتصادی، افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت زندگی را نیز به همراه دارد.
دکتر ایلامی با بیان اینکه آب‌های نامتعارف اغلب حاوی آلاینده‌های شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین است، افزود: استفاده از این آب‌ها برای آبیاری محصولات کشاورزی می‌تواند منجر به آلودگی محصولات و در نهایت ورود این آلاینده‌ها به بدن انسان از طریق مصرف این محصولات شود که این امر می‌تواند باعث بروز بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های گوارشی، کلیوی، کبدی و حتی سرطان شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به کمبود منابع آب شیرین، استفاده از پساب را اجتناب‌ناپذیر دانست و بر ضرورت تدوین استانداردهای دقیق و نظارت مستمر بر کیفیت آب‌های نامتعارف تأکید کرد.
این مقام مسئول در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین بر اهمیت همکاری همه دستگاه‌ها برای حل این مشکل تأکید کرد و گفت: حل مشکل استفاده از آب‌های نامتعارف نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، کشاورزان و مردم است.
معاون دادستان عمومی و انقلاب استان فارس نیز در ادامه این نشست با تأکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی می‌بایست به وظایف قانونی و ذاتی خود عمل کنند، افزود: همکاری و هماهنگی میان سازمان‌ها و نهادهای مختلف در این زمینه ضروری است و هرگونه کوتاهی در انجام وظایف می‌تواند به نتایج نامطلوبی منجر شود.
دکتر «ابراهیم ابراهیمی» ادامه داد: گشت‌های همپوشان با محوریت جهاد کشاورزی متخلفان را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی کنند.
در این نشست حاضران دیدگاه‌ها و پیشنهادت خود را برای رفع چالش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف و راهکارهای مقابله با آن در استان فارس بیان کردند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی