[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

تعطیلی ۱۳ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شیراز، روزنامه شیراز نوین

 میثم محجوبی- گروه خبر
رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی سیزده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب شهرستان شیراز، دکتر «کمال فخرپور» گفت: در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، 13 واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.
او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این‌باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی 4 درجه سانتی‌گراد و در فریزر منفی 18 درجه سانتی‌گراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل 65 درجه سانتی‌گراد است و بسیاری از مسمومیت‌های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی 4 الی 65 درجه سانتی‌گراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می‌افتد.
«محمدحسین کیانفر» با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیرمجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره‌گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره 190 ثبت و پیگیری کنند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی